Home | Cases

Cases

 • Eurest Services

  Het creëren van een veilige werkomgeving is topprioriteit voor Eurest Services. Ook opdrachtgevers verwachten dat Eurest Services het veiligheidsbeleid correct naleeft. Veiligheid op de werkvloer is dan ook een onderwerp dat continu aandacht vraagt van alle medewerkers. In zogenaamde Toolbox sessies worden de medewerkers getraind in het veiligheidsbeleid. En ook op de werkvloer is er veel aandacht voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften.

  Lees meer
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken

  Hoe meet je op een betrouwbare manier de ROI (Return On Investment) van je evenement? Die vraag had het Ministerie van Buitenlandse Zaken, net als vele andere event organisatoren. Het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseerde recent een in-house dag, ter ondersteuning van de werving en selectie van 40 nieuwe diplomaten. Savvy Congress werd gevraagd om de effectiviteit van de in-house dag te meten en zorg te dragen voor de digitale interactie met het publiek in de zaal en de deelnemers via de livestream.

  Lees meer
 • Buma/Stemra

  Buma/Stemra verlenen licenties aan muziekgebruikers en keren de geïnde gelden uit aan de rechthebbenden; componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers. Tijdens de algemene leden vergadering van Buma/Stemra krijgen leden de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. Het uitgangspunt is om zoveel mogelijk van de meer dan 26.000 leden mee te laten stemmen, ieder met zijn eigen stemgewicht. Ook leden die niet bij de ledenvergadering aanwezig konden zijn, kregen de kans om te stemmen. Met inzet van verschillende slimme technologieën van Savvy heeft Buma/ Stemra een oplossing gevonden voor deze complexe uitdaging.

  Lees meer
 • Agrimarkt

  Agrimarkt laat regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren. Hiervoor gebruiken ze verschillende onderzoeksvormen. Mystery shoppers bezoeken de winkels en er wordt aan klanten gevraagd om enquêtes in te vullen bij de uitgang. De resultaten geven inzicht, maar het blijft een momentopname. Dat leidt niet altijd tot snelle en concrete acties en/of verbeterpunten. Pas uit de resultaten van het volgende onderzoek blijkt of de extra inzet op de verbeterpunten gerealiseerd zijn en voor de klant zichtbaar.

  Lees meer
 • Zuid Hollands Landschap

  Als wandelaar kun je zelfstandig opzoek gaan naar de paaltjes om vervolgens de QR-code te scannen. Hiervoor is het niet nodig eerst een App te downloaden. Na het scannen van de code is gelijk informatie beschikbaar over de omgeving. Van de Rode bosmier tot Rododendrons. Geen zin om de paaltjes te zoeken? De ingebouwde kaart zal direct aangeven waar in het landgoed de verschillende paaltjes staan.

  Lees meer
 • Landvast

  Bij bioscoop Landvast in Alblasserdam werd er nagedacht om de pauze tijdens de film af te schaffen. Maar hoe denken de verschillende bezoekers van Landvast hier over? In een periode van twee weken werd de Anapod ingezet om hier zicht op te krijgen.

  Lees meer
 • Gemeente Rotterdam

  Stop Ondermijning! Ondermijning aanpakken doe je samen.
  De gemeente Rotterdam werkt er hard aan om de kennis, ervaring en ‘best practices’ van de verschillende clusters op het gebied van ondermijning met elkaar te delen. Om zoveel mogelijk medewerkers hierbij te betrekken en de samenwerking te bevorderen werd de Kuip afgehuurd voor het ééndaagse congres “Stop Ondermijning!”.

  Lees meer