De Inspiratiekamer

De inspiratiekamer van Savvy was voorheen uitsluitend toegankelijk voor het ontwikkelteam van Savvy. Het is dé broedplaats voor nieuwe vondsten, ontwikkeling en bèta testing van innovatieve Savvy tools. Soms was de inspiratiekamer toegankelijk voor klanten van Savvy die actief betrokken waren bij een pilot van een nieuw product, maar voor alle andere geïnteresseerden bleef de deur gesloten.

Daar komt nu verandering in! Tijdens de open inspiratiesessies is iedereen welkom in de innovatiekamer. Innovators kunnen dan kennis maken met het Savvy team en alles te weten komen over de laatste ontwikkelingen en nog te releasen tools.

Elke inspiratiesessie heeft een ander thema. Er is dus altijd een thema dat past bij je persoonlijke interesse. En je leert meteen branchegenoten kennen die dezelfde interesse delen.

De inspiratiekamer is compact qua opzet en heeft ruimte voor maximaal zes bezoekers. Meedoen is gratis, het enige wat je hoeft te doen is vooraf registeren. Het is ook mogelijk om je aan te melden voor een privé-inspiratiesessie met collega’s of klanten, op een locatie naar keuze.

Een inspiratiesessie duurt in de regel twee uur en na afloop is er nog volop ruimte om door te praten.

 • Savvy Retail

  Snel en eenvoudig zicht krijgen op de klantbeleving in jouw winkel? Deze nieuwe inspiratiesessie is voor alle retailers die klanttevredenheidsonderzoek en/of klantbelevingsonderzoek serieus nemen. Tijdens deze inspiratiesessie praten, discussiëren en inspireren we elkaar aan de hand van enkele innovatieve tools die samen een compleet en betrouwbaar beeld geven van de klantbeleving.

  Met de juiste tools is het volcontinue meten van bijvoorbeeld de klantbeleving goedkoper en flexibeler dan de meeste alternatieve en daarbij zeer eenvoudig te realiseren. Van een hoog volume (circa10%) voor het signaleren een algemene trend tot op detail inzicht op basis van een lagere volume (circa 3%). Wat beleeft een klant daadwerkelijk? Op basis van welke KPI’s meet je dat en hoe haal je input uit de markt? Hoe vertaal je dit weer naar aandachtspunten in de winkel?

 • Savvy Event ROI / ROE

  Deze inspiratiemiddag is voor wie (indirect) betrokken is bij de organisatie van een evenement, congres of bijeenkomst. Tijdens deze inspiratiesessie praten, discussiëren en inspireren we elkaar aan de hand van enkele innovatieve tools om de Return On Investment van een evenement te bepalen. Ook handig om (toekomstige) sponsoren te overtuigen.
  Er zijn legio mogelijkheden om de ROI van je evenement, congres of bijeenkomst vast te stellen, maar stap niet in de valkuil om dit achteraf te willen doen zonder op voorhand heldere doelstellingen te bepalen. Zijn de doelstellingen helder? Dan is daar de vraag welke middelen je kan inzetten om die ROI daadwerkelijk te meten. Voldoet een achteraf verzonden evaluatieformulier? Hoeveel inspanning vraagt het om goede representatieve weergave te krijgen onder de bezoekers van je evenement, congres of bijeenkomst.
 • Aandeelhouders- en ledenvergadering

  Ben je betrokken bij de organisatie van een aandeelhouders- of ledenvergadering waar formele stemmingen plaatsvinden, volgens de statuten? Tijdens deze inspiratiesessie praten, discussiëren en inspireren we elkaar aan de hand van enkele innovatieve tools waarmee stemmingen -al dan niet op afstand – exact volgens de statuten uitgevoerd kunnen worden.

  Met de juiste aanpak is het stemmen tijdens een aandeelhouders- en ledenvergaderingen (AVA & ALV) kinderspel. Speel je het spel goed dan is het een koud kunstje om dit formeel en wettelijke verplichte deel snel en efficiënt af te ronden. Qua structuur complexere aandeelhouders- en ledenvergaderingen, vragen om controleerbare aanpak die aansluit bij de desbetreffende statuten.

  De juiste technologie kan een hoop werk uit handen nemen en maakt het (naderhand) eenvoudig controleerbaar. Hoe vertaal je de statuten naar een stemsysteem? En aan welke eisen moet een stemsysteem voldoen? Hoe ga je om met stemmen op afstand, stemmen met een volmacht en stemmen op basis een stemgewicht?

 • Savvy Tour

  Met een interactieve tour kun je deelnemers op een aantrekkelijke manier meer kennis bijbrengen over elk denkbaar aspect van de locatie. Van een tour om de veiligheidsbewustwording te verhogen tot spannende rondleiding in een museum. Savvy tour is inzetbaar op bijna elke locatie, van museum tot landgoed, van kasteel tot stadion of van schip tot dierentuin. Of als speciale trainingstool voor medewerkers.Tijdens deze inspiratiesessie praten, discussiëren en inspireren we elkaar aan de hand van enkele innovatieve tools over alle mogelijkheden die Savvy tour biedt.

  Voeg een interactieve tour aan je reeds bestande QR-codes of creëer er één en genereer een extra vorm van kennis overdracht. Middels informatie aanbod en vragen ontstaat er een interactieve tour die ideaal is voor het overdragen van kennis en het toetsen van die kennis. Met de QR-Code “game pas” kan de tour ook verkocht worden aan bezoekers / groepen. Hoe zet je nu een interactieve tour het beste op en hoe beheer je die? Voor welke doelgroepen is dit intersant? Hoe genereer je extra omzet met een interactieve tour?