Home | EVENTTOUR

EVENTTOUR

EventTour maakt een bezoek aan een evenement of congres extra boeiend met een interactieve kennisgame op maat. Bezoekers doen met deze game spelenderwijs kennis op. Daarnaast krijgt de organisatie live inzicht in het kennisniveau op elk gewenst moment.

HOE WERKT EVENTTOUR?

Een EventTour is relatief snel een eenvoudig te realiseren. Tijdens het spelen van de game gaan de deelnemers met hun telefoon, zelf of in groepsverband, actief hun kennis verrijken op verschillende plekken. Met behulp van het modulaire pakket stelt Savvy een interactieve game samen die perfect aansluit op elke kennisdoelstelling. De online applicatie is eenvoudig af te stemmen op de huisstijl van de organisatie, waardoor het een integraal onderdeel wordt van de beleving. 

KENNIS DELEN DOOR GAMIFICATIE MET EVENTTOUR

Het delen van kennis versterkt de bewustwording en draagt bij aan de doelstelling van het evenement, congres of de bezienswaardigheid.

DE GAME
De game wordt gespeeld door een individueel of in groepsverband om kennis op te halen op verschillende plekken. De plekken zijn herkenbaar aan speciale zuilen. Bij een evenement of congres kunnen de plekken bijvoorbeeld de plenaire zaal, verschillende workshopruimtes of break-out zalen zijn. Deelnemers scannen de zuilen en krijgen vervolgens verschillende vragen over het onderwerp dat relevant is voor de plek. Door de vragen goed te beantwoorden verdienen deelnemers punten. Het totaal aantal punten is van belang om in de top 5 van ‘slimste deelnemers’ te komen of blijven. 

KENNIS DELEN
Tijdens de game hebben alle deelnemers de mogelijkheid om kennis en nieuw verworven inzichten te delen. Gedeelde kennis verschijnt op een groot scherm dat centraal opgesteld staat, door middel van digitale Post-its of foto’s.

KENNIS BELONEN
Elke actieve deelnemer krijgt punten tijdens het spelen van de game. Bij voldoende punten ontvangen de deelnemers een waardering in de vorm van een beloning. Wat deze beloning ook is, een attentie wordt altijd goed ontvangen. 

DEVICE ONAFHANKELIJK

Deelnemers kunnen met hun eigen telefoon meedoen. Dit voor de meest persoonlijke ervaring. Een app downloaden is niet nodig.

Telefoon scannen

REAL TIME INZICHT EN DATA PRIVACY

Digitale interactie genereert een enorme hoeveelheid data die waardevolle informatie geeft over het kennisniveau van de deelnemers. Op het dashboard is het kennisniveau op elk gewenst moment in real time te volgen. Deze is direct te koppelen aan vooraf bepaalde doelstellingen. Savvy sluit altijd een verwerkingsovereenkomst af voor het veilig en correct verwerken van de data. De data is en blijft dus in alle gevallen eigendom van de organisatie.

RETURN ON ENGAGEMENT

De werkelijke impact (ROE) is tijdens het evenement live inzichtelijk en laat zich in het dashboard eenvoudig vergelijken met eerdere evenementen.

Vanaf € 5.475,-