FULL STACK DEVELOPER (M/V)

Savvy is een nuchter Nederlands bedrijf met slimme tech en info geeks, die sinds 2014 elke dag weer zoeken naar nieuwe mogelijkheden om op een interactieve manier data te verzamelen en kennis te verspreiden. Met een ruim 6 jaar ervaring in branches waar kennisoverdracht centraal staat en techniek steeds meer een leidende rol speelt, zijn wij de technische partner voor kennisevenementen en congressen.

Binnen ons team zijn wij op zoek naar versterking in front- en backend ontwikkeling. Wij beloven je een zeer interessante en uitdagende werkomgeving met complexe vraagstukken en een leuk team waarin ieder zijn steentje bijdraagt. Als Javascript Developer kun je functionaliteiten zelfstandig omzetten in nieuwe modules voor onze realtime backend en je kunt een brug slaan tussen gewenste functionaliteit en een technische implementatie voor onze deelnemers, opdrachtgevers en technici.

We ontwikkelen interactieve realtime tools die kennisdeling stimuleren tijdens bijvoorbeeld congressen of andere evenementen. Savvy heeft verschillende innovatieve oplossingen ontwikkeld, die elk volledig op specifieke wensen zijn af te stemmen. Zo is er voor elk evenement een passende, innovatieve oplossing. De oplossingen van Savvy zijn vaak maatwerk. Dit zorgt er voor dat er, naast de ontwikkeling van de basis van ons systeem, diverse uitdagende projecten op je pad komen.

WAT GA JE DOEN?

Als FullStack Javascript Developer richt je je op het zelfstandig ontwikkelen, onderhouden en uitbreiden van onze frontend en realtime-backends. Je denkt actief mee over oplossingen voor onze klanten en je bent actief op zoek naar nieuwe methodieken en de nieuwste technieken die toegevoegd kunnen worden aan onze producten. We verwachten dat je in staat bent om je eigen ontwerp te testen en proactief te werken aan de beveiliging en performance van onze software. Je werkt zelfstandig of in een team aan opdrachten.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met front- en backend ontwikkeling van web applicaties.
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent vanzelfsprekend geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en je leert graag.
  • Je klopt in React en vergelijkbare libraries lekker snel weg.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Je hebt leuke hobby’s waar je tijdens de lunch graag over verteld.
  • Je schuwt realtime databases niet.
  • Je hebt ervaring of je bent geïnteresseerd in het gebruik van Jira, NodeJS, WebRTC, Websockets, Redux en Kubernetes.
  • Een keertje de kantoorprinter opnieuw installeren is geen probleem voor je.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Je werkt met Savvy collega’s die kennis van zaken hebben en gebruik maken van de laatste kennis en technieken. Dit in een samenwerkingsverband op basis van jouw persoonlijke wensen. Daarbij horen uiteraard ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris en flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden.

We worden enthousiast van het implementeren van de nieuwste technieken die ontwikkeld worden voor webapplicaties, om onze klanten een stap verder te helpen.

Wij bieden je de mogelijkheid om vanuit ons kantoor te werken, maar uiteraard ook de mogelijkheid tot thuiswerken. Er is veel vrijheid en ruimte om jezelf bij Savvy te ontwikkelen en regelmatig bezoek je onze inspirerende klanten in het binnen- en buitenland.

Kortom: Heb je ervaring met front- en backends in JavaScript en het zelfstandig ontwikkelen van single page applicaties? Dan nodigen wij je uit om te reageren met een korte motivatie via hr@savvycongress.com