Home | Inspiratiekamer – DIGITALE OF HYBRIDE MEETINGS MET INTERACTIE ORGANISEREN, HOE PAK JIJ DAT SLIM AAN?

DIGITALE OF HYBRIDE MEETINGS MET INTERACTIE ORGANISEREN, HOE PAK JIJ DAT SLIM AAN?

Vanuit De inspiratiekamer van Savvy zijn er regelmatig online inspiratiesessies. Tijdens een inspiratiesessies is iedereen welkom om branchegenoten te ontmoeten die dezelfde interesse delen. Innovators kunnen dan tevens kennis maken met het Savvy team en alles te weten komen over de innovatieve Savvy tools. De inspiratiekamer is bewust compact qua opzet en heeft ruimte voor maximaal vier deelnemers. Tijdens de inspiratiesessie praten, discussiëren en inspireren we elkaar aan de hand van enkele innovatieve tools van Savvy. En na afloop is er nog volop ruimte om door te praten en te netwerken.
Een online inspiratiesessie duurt in de regel een uur. Meedoen aan een inspiratiesessies is gratis, het enige wat je hoeft te doen is vooraf registeren. De inschrijving is definitief zodra u van ons een bevestiging heeft ontvangen.
  • Inschrijven

    [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • Meer info

    Digitale of hybride meetings en events zijn in snel tempo het nieuwe normaal geworden, als volwaardig alternatief voor fysieke bijeenkomsten. Een soepele, interactieve deelname vanuit verschillende locaties, landen of continenten is belangrijk om op een betrouwbare manier doeltreffend en efficiënt informatie over te dragen. Hoe waarborg je meetbare kwaliteit en professionaliteit?

    Een professioneel virtueel event, hybride event, webinar of stakeholder meeting is echt iets anders dan een online werkoverleg met collega’s. Hoe zorg jij voor een optimale beleving en wat is de toegevoegde waarde van de interactie?

    Tijdens deze inspiratiesessie praten, discussiëren en inspireren we elkaar aan de hand van onze innovatieve tool waarmee je sessie opeens veel meer zal zijn dan slechts een live uitzending naar 50, 500 of 1000  kijkers. Hoe meet je bijvoorbeeld CME of de ROE?