De Inspiratiekamer RETAIL

Om het onderwerp uit zoveel mogelijk verschillende perspectieven te bespreken selecteren wij o.a. op basis van de functie. De inschrijving is definitief zodra u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Deelname aan een inspiratiemiddag is geheel gratis. Voor een no show of een afmelding op de dag zelf rekenen wij een vergoeding van €55. Het is altijd mogelijk om iemand anders deel te laten nemen.

De inspiratiemiddag zaal plaatsvinden in de inspiratiekamer bij Savvy Congress in Alblasserdam. De ontvangst is vanaf 13:00 uur en de inspiratiemiddag start om 13:30. Rond 15:30 sluiten we af en is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en iets lekkers.

  • Inschrijven    * Deze informatie hebben wij nodig voor het verwerken van je inschrijving.

    Kies een datum:

  • Meer Info

    Snel en eenvoudig zicht krijgen op de klantbeleving in jouw winkel? Deze nieuwe inspiratiesessie is voor alle retailers die klanttevredenheidsonderzoek en/of klantbelevingsonderzoek serieus nemen. Tijdens deze inspiratiesessie praten, discussiëren en inspireren we elkaar aan de hand van enkele innovatieve tools die samen een compleet en betrouwbaar beeld geven van de klantbeleving.

    Met de juiste tools is het volcontinue meten van bijvoorbeeld de klantbeleving goedkoper en flexibeler dan de meeste alternatieve en daarbij zeer eenvoudig te realiseren. Van een hoog volume (circa10%) voor het signaleren een algemene trend tot op detail inzicht op basis van een lager volume (circa 3%). Wat beleeft een klant daadwerkelijk? Op basis van welke KPI’s meet je dat en hoe haal je input uit de markt? Hoe vertaal je dit weer naar aandachtspunten in de winkel?