De Inspiratiekamer – ROI

Om het onderwerp uit zoveel mogelijk verschillende perspectieven te bespreken selecteren wij o.a. op basis van de functie. De inschrijving is definitief zodra u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Deelname aan een inspiratiemiddag is geheel gratis. Voor een no show of een afmelding op de dag zelf rekenen wij een vergoeding van €55. Het is altijd mogelijk om iemand anders deel te laten nemen.

De inspiratiemiddag zaal plaatsvinden in de inspiratiekamer bij Savvy Congress in Alblasserdam. De ontvangst is vanaf 13:00 uur en de inspiratiemiddag start om 13:30. Rond 15:30 sluiten we af en is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en iets lekkers.

 

 • Inschrijven  * Deze informatie hebben wij nodig voor het verwerken van je inschrijving.

  Kies een datum:

 • Meer info

  Deze inspiratiemiddag is voor wie (indirect) betrokken is bij de organisatie van een evenement, congres of bijeenkomst. Tijdens deze inspiratiesessie praten, discussiëren en inspireren we elkaar aan de hand van enkele innovatieve tools om de Return On Investment van een evenement te bepalen. Ook handig om (toekomstige) sponsoren te overtuigen.

  Er zijn legio mogelijkheden om de ROI / ROE  van je evenement, congres of bijeenkomst vast te stellen, maar stap niet in de valkuil om dit achteraf te willen doen zonder op voorhand heldere doelstellingen te bepalen. Zijn de doelstellingen helder? Dan is daar de vraag welke middelen je kan inzetten om die ROI daadwerkelijk te meten.

  Voldoet een achteraf verzonden evaluatieformulier? Hoeveel inspanning vraagt het om goede representatieve weergave te krijgen onder de bezoekers van je evenement, congres of bijeenkomst.