Home | Inspiratiekamer – TOUR

De Inspiratiekamer TOUR

Om het onderwerp uit zoveel mogelijk verschillende perspectieven te bespreken selecteren wij o.a. op basis van de functie. De inschrijving is definitief zodra u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Deelname aan een inspiratiemiddag is geheel gratis. Voor een no show of een afmelding op de dag zelf rekenen wij een vergoeding van €55. Het is altijd mogelijk om iemand anders deel te laten nemen.

De inspiratiemiddag zaal plaatsvinden in de inspiratiekamer bij Savvy Congress in Alblasserdam. De ontvangst is vanaf 13:00 uur en de inspiratiemiddag start om 13:30. Rond 15:30 sluiten we af en is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en iets lekkers.

  • Inschrijven    * Deze informatie hebben wij nodig voor het verwerken van je inschrijving.
    Kies een datum:

  • Meer info

    Met een interactieve tour kun je deelnemers op een aantrekkelijke manier meer kennis bijbrengen over elk denkbaar aspect van de locatie. Van een tour om de veiligheidsbewustwording te verhogen tot spannende rondleiding in een museum. Savvy tour is inzetbaar op bijna elke locatie, van museum tot landgoed, van kasteel tot stadion of van schip tot dierentuin. Of als speciale trainingstool voor medewerkers. Tijdens deze inspiratiesessie praten, discussiëren en inspireren we elkaar aan de hand van enkele innovatieve tools over alle mogelijkheden die Savvy tour biedt.

    Voeg een interactieve tour aan je reeds bestande QR-codes of creëer er één en genereer een extra vorm van kennisoverdracht. Middels informatieaanbod en vragen ontstaat er een interactieve tour die ideaal is voor het overdragen van kennis en het toetsen van die kennis. Met de QR-Code “game pas” kan de tour ook verkocht worden aan bezoekers / groepen. Hoe zet je nu een interactieve tour het beste op en hoe beheer je die? Voor welke doelgroepen is dit interessant? Hoe genereer je extra omzet met een interactieve tour?