Home | Informatiepagina’s | Digitaal vergaderen

Digitaal vergaderen

Digitaal vergaderen is in deze tijd meer een gewoonte dan een uitzondering aan het worden. Maar hoe vervelend is het als de software die je gebruikt niet optimaal werkt waardoor de kwaliteit en effectiviteit van de vergadering niet goed is? Dat is verleden tijd met Savvy! Wij zijn al sinds 2014 bezig met het ontwikkelen van software om fysiek en online samen te kunnen brengen. Onze systemen zijn veilig, efficiƫnt en gebruiksvriendelijk waardoor ze voor iedereen en in elke situatie van toepassing zijn.

Meer weten over onze systemen? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
VP

Digitaal vergaderen | Dat doe je met Savvy!

De software van Savvy zorgt er voor dat iedereen digitaal aan een vergadering kan deelnemen, op een veilige manier. Het systeem is gemakkelijk in gebruik en heeft heel veel verschillende opties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om deelnemers te laten stemmen, kunnen ze onderling chatten en kan er een Q&A gedaan worden. Savvy doet er alles aan om de gebruikerservaring optimaal te houden, waardoor het verschil tussen fysiek en digitaal aanwezig zijn steeds kleiner wordt.

Savvy is een Nederlands bedrijf dat zich al sinds 2014 bezig houdt met de ontwikkeling van software voor digitale events, de retail en het geven van digitale tours. In een wereld waarin techniek steeds meer een leidende rol speelt, willen wij er voor zorgen dat iedereen hier mee om kan gaan en hier mee verder kan.

Kom met ons in contact

We vinden het belangrijk om onze klanten op de juiste manier van dienst te zijn. Daarom luisteren we graag naar wat jouw wensen zijn, zodat we hier zo goed mogelijk aan kunnen voldoen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij komen hier dan zo snel mogelijk bij je op terug. Tot ziens bij Savvy!