Home | Informatiepagina’s | Online events

Online events

Wil jij een online event organiseren en ben je op zoek naar de juiste software om dit mogelijk te maken? Dan biedt Savvy de oplossing voor jou! Savvy Congres is een digitale event tool die kan worden ingezet voor fysieke, online of hybride evenementen. Dit systeem werkt op elk soort apparaat en de deelnemers kunne zonder iets te hoeven downloaden direct deelnemen aan het evenement, kennis delen, met elkaar chatten en nog veel meer.

Benieuwd naar wat Savvy voor jou en jouw event kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
VP

Online events met Savvy

Savvy is een nuchter Nederlands bedrijf dat sinds 2014 elke dag bezig is met het ontwikkelen van software om fysiek en online samen te kunnen brengen. Onze software heeft veel verschillende mogelijkheden. Aan de hand van jouw wensen en eisen, kunnen er extra functies worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot een Q&A, het toevoegen van een agenda, het delen van evaluaties en het mogelijk maken van stemmen om de interactie te verhogen.

Naast software voor events, hebben wij ook systemen met andere doeleinden. Zo hebben wij ook Savvy Retail, wat er voor gemaakt is om de klantbeleving centraal te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld snel reageren op feedback en worden klanten met interactieve displays bij de ingang en kassa’s gestimuleerd om feedback te geven via hun smartphone.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek om je wensen en eisen in kaart te brengen, zodat we je op de juiste manier van dienst kunnen zijn. Savvy staat voor je klaar!