Home | Online open dag

OPEN DAG OP VEILIGE AFSTAND

Maak online impact en wees succesvol.

We leven in een nieuwe realiteit waarin fysieke bijeenkomsten niet altijd mogelijk of gewenst zijn. Het kan dan lastig zijn om inhoud te geven aan een open dag voor jouw school, bedrijf of vereniging. Er bestaan verschillende online mogelijkheden om toch een informatieve open dag te organiseren zonder dat men fysiek aanwezig hoeft te zijn.

Maak online impact en wees succesvol in de werving van nieuwe leerlingen, medewerkers of leden. We zetten de technische mogelijkheden graag voor je op een rijtje.

En online open dag moet eenvoudig in gebruik zijn en exact doen wat het moet doen. De online omgeving van Savvy is volledig webbased. Het is dan ook niet nodig extra software te installeren. Uiteraard is de online omgeving opgemaakt in de gewenste huisstijl en zijn slechts die functies zichtbaar die daadwerkelijk gebruikt worden tijdens de dag.

EEN INTERACTIEVE ONLINE OPEN DAG

Heet iedereen persoonlijk welkom tijdens een plenaire sessie in de online plenaire zaal. Er kunnen tot 3000 deelnemers gelijktijdig in de plenaire sessie aanwezig zijn. Naast de plenaire sessies kunnen de deelnemers via hun eigen, persoonlijke agenda naar verschillende virtuele kamers gaan.

Spreek deelnemers toe, speel een eerder opgenomen (promotie)film af, deel je presentatie in een plenaire sessie, en ga vervolgens in gesprek in een virtuele kamer.

Van deze verschillende virtuele kamers kan creatief gebruik worden gemaakt. Zo kunnen ze gebruikt worden voor een een-op-een gesprek, voor een workshop, als breakout sessie of beursstand voor één van de sponsoren. De functionaliteit en de huisstijl is per virtuele kamer op voorhand te bepalen. Zo kan er sponsormateriaal worden toegevoegd aan de kamers, powerpoints gedeeld worden en kunnen de deelnemers hun virtuele hand opsteken. Een eventuele virtuele informatiebalie is de plek voor alle deelnemers als ze hulp nodig hebben.

VOLOP INTERACTIE VANUIT EEN PLATFORM

Er zijn veel verschillende vormen van interactie voor een optimale beleving en het meten van de impact. Naast uitgebreide chat mogelijkheden kunnen deelnemers direct vragen stellen aan de spreker. Desgewenst nodigt de spreker een deelnemer uit om via de eigen webcam de vraag toe te lichten. Enkel andere vormen van interactie in het platform van Savvy: Evaluatie(s) met verschillende vraagsoorten; Poll; Mood Mirror; Post it / foto bord.
Savvy biedt met verschillende interactieve tools een betrouwbare technische infrastructuur waarmee het mogelijk wordt om op afstand te participeren, middels een door Savvy opgezette audio of video livestream. Dit vanuit de Studio van Savvy of vanuit uw eigen locatie.
Enkel voordelen van het alles-in-één platform van Savvy zijn: Persoonlijke agenda met eventueel de biografie van de spreker(s); Gastsprekers op afstand; Interactie;Zichtbaarheid voor sponsoren.

LIVE DEMO

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Savvy voor een online open dag of een bedrijvendag? Wilt u graag meer ontdekken hierover? Schrijf u dan via het formulier in voor een live, gratis demo en ervaar direct thuis hoe het werkt.

Een demo duurt ongeveer een uur. Na inschrijven zullen wij contact met u opnemen voor het plannen van een datum en een tijdstip. Mocht u nog vragen hierover hebben, kan u altijd contact met ons opnemen.

SCHRIJF JE NU IN    Ja, ik nodig ook iemand anders uit voor deelname.
    * Deze informatie hebben wij nodig voor het correct verwerken van je deelname. Tevens geef u toestemming dat wij uw gegevens mogen gebruiken voor marketingdoeleinden.