Ontmoet Savvy op IBTM World!

Published On: 25 november 2022| 326 words| Categories: Blogs|

Aankomende maandag reist het team van Savvy Congress naar Barcelona voor de IBTM World beurs. IBTM World is het wereldwijde evenement voor de meetings- en evenementenindustrie. Het doel van de beurs is de evenementenwereld inspireren en helpen bij het behalen van betere bedrijfsresultaten. De beurs biedt hoogwaardige bestemmingen, leveranciers van evenementen, leveranciers van evenementtechnologie en branche-experts die helpen om de aankomende evenementen naar een hoger niveau te tillen.

Event managers vanuit heel de wereld reizen speciaal naar de bruisende stad Barcelona om op IBTM World te netwerken, vergaderen en de kennis te vergroten.

Ontmoet Savvy bij stand P26

Het team van Savvy Congress kijkt er erg naar uit om deel te mogen maken van deze internationale beurs. Met veel enthousiasme staan wij klaar om bekende gezichten te ontvangen en nieuwe gezichten te ontmoeten.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden het platform van Savvy biedt voor hybride zakelijke evenementen? Kom gezellig langs bij onze stand P26 langs!

Terug naar overzicht

HOE KUNNEN
WIJ HELPEN

DEMO
AANVRAGEN

E-MAIL

info@savvycongress.com

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF