Home | Savvy Retail

Smart Feedback Tools

Savvy Retail heeft alles in huis om de klantbeleving centraal te zetten, te reageren op feedback en blijvend het verschil te maken. Klanten worden met interactieve displays bij de ingang en kassa’s gestimuleerd om met hun smartphone of Anapods (slimme tablets) feedback te geven.

Het geven van feedback met de eigen smartphone voelt vertrouwt en veilig.

Doordat de resultaten meteen live gedeeld worden op de interactieve displays is de bereidwilligheid tot deelname veel hoger. Het is namelijk super transparant.


Krijg een compleet inzicht door een combinatie van de tools te gebruiken.

Contact

BASISPAKKETTEN

KLIK OP “MEER INFO” OM EEN DEMO AAN TE VRAGEN

QUICK RATING

Met de Anapod® verzamel je snel feedback van je bezoekers in de winkel. Met de Anapod® leggen we met één druk op een knop het tijdstip, datum, geslacht, leeftijd en locatie vast en desgewenst ook de weersomstandigheden van dat moment. Wel zo praktische om tijdens het analyseren van de data rekening mee te kunnen houden.

MINI SURVEY

De mini Survey is een slimme en vooral snelle feedback tool die via de mobiele telefoon gebruikt wordt.
Klanten worden met interactieve displays bij de ingang en/of kassa’s gestimuleerd om met hun smartphone direct feedback te geven.

ONLINE PANEL

Volg de ontwikkelingen bij een groep klanten op de voet en krijg live inzicht in ontwikkeling binnen een klankbord. Ideaal voor een effectiviteitsmeting (0-1) aangevuld met tussentijdse metingen.