Home | Savvy Tour | Interactive tour

Interactive tour

Iedere locatie is uniek en de meeste locaties hebben wel iets bijzonders. Een bijzondere locatie heeft vaak een verhaal en een historie. Het liefst zou je elke bezoeker een persoonlijke rondleiding geven, om de ervaring zo speciaal mogelijk te maken. In veel gevallen is dat echter praktisch niet haalbaar. Savvy Tour biedt de oplossing. Geef je bezoekers de mogelijkheid om in teamverband of individueel , geheel autonoom, een interactieve route op de unieke locatie te lopen.

Spelenderwijs krijgen de bezoekers informatie over verschillende bijzondere plekken en/of objecten. De informatie, in combinatie met een quiz, maakt het een bijzondere, interactieve ervaring voor elke bezoeker. De winnaar van de quiz krijgt een prijs uit het door jou zorgvuldig samengestelde prijzenpakket. De balans tussen informatie en het spelelement maakt Savvy Tour uniek.

Variërend van een informatieve (educatieve) rondleiding, tot een volwaardige “location based’ training. Alles is mogelijk. Savvy Tour is inzetbaar op bijna elke locatie, van museum tot landgoed, van kasteel tot stadion of van schip tot dierentuin. Wil je meer weten over Savvy Tour en de mogelijkheden op je locatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Prijs op aanvraag

Ik wil graag meer weten