Home | Savvy Tour | Training Tour

Training Tour

Kennis delen over bijzonder objecten of locaties en vervolgens deze nieuw aangedragen kennis toetsten is de kern van Savvy Tour. Op basis van die toetsing is in een dashboard direct inzichtelijk wie, of welke groep de kennis eigen heeft gemaakt of juist wat extra hulp nodig heeft.

Afhankelijk van de gegeven antwoorden past Savvy Tour het kennisniveau van de vragen aan, zo blijft het voor iedereen een uitdagende tour.

Met het beantwoorden van vragen krijgen deelnemers punten. Zo kan Savvy Tour voor iedereen de top 5 van de deelnemers tonen.

De Training Tour is uitermate geschikt om in een werkomgeving bewustwording te creëren over nieuwe en/of moeilijke onderwerpen.

Variërend van een informatieve (educatieve) rondleiding, tot een volwaardige “location based’ training. Alles is mogelijk.

Savvy Tour is inzetbaar op bijna elke locatie, van museum tot landgoed, van kasteel tot stadion of van schip tot dierentuin. Wil je meer weten over Savvy Tour en de mogelijkheden op je locatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Prijs op aanvraag