Online – Algemene ledenvergadering en Aandeelhoudersvergadering

Savvy staat voor veilige interactie en betrouwbaar stemmen tijdens online ALV’s of AVA’s met meer dan 50 deelnemers. Dankzij de interactieve voting tools van Savvy kunnen leden -al dan niet gewogen- formeel stemmen zonder dat ze fysiek bij de vergadering aanwezig hoeven te zijn. Naast deze online voting tool is er nog veel meer mogelijk. Een agenda, een chatroom, een Q&A, een evaluatie en nog veel meer. Hiermee wordt de online vergadering interactiever en kun je efficiënter vergaderen.

Demo aanvragen

Savvy biedt een betrouwbare technische infrastructuur. Hiermee wordt het voor stemgerechtigden mogelijk om op afstand, online te stemmen en te participeren aan de digitale vergadering.

Door middel van een door Savvy opgezette audio en video livestream is het mogelijk voor deelnemers de vergadering online te laten volgen. Hierbij kunnen ze in real time hun stem uit brengen, indien nodig met een veilige authenticatie.

Dankzij de slimme tool van Savvy kan deze digitale stemming nauwkeurig worden bijgehouden en kan de data opgeslagen worden. Daarnaast is het mogelijk als deelnemer om live vragen te stellen aan de sprekers met de Q&A toevoeging en kunnen deelnemers live in de uitzending komen. Zo worden ze onderdeel van de live stream. Dit alles zorgt voor een optimale interactie.

Savvy implementatie

Het slimme software platform van Savvy is eenvoudig inzetbaar voor elk type event: online, hybride of live. Hoe werkt het?

  1. Kies een van de Savvy oplossingen;
  2. Vraag een demo aan;
  3. Personaliseer naar wens met extra tools;
  4. Savvy support online en vanaf uitzendlocatie tijdens je event;
  5. Evalueer na afloop met Savvy data.

Standaardoplossing online ALV/AVA

Naar huisstijl ingericht Savvy platform

Evaluatie

Registratie deelnemers

Presence

Audio-/ videostream

Digitale Q&A

Gewogen en
volmacht stemmen

Moodmirror

Slides delen

Polling

Netwerken

Agenda

Chat

Extra toevoegingen online ALV/AVA

Wordcloud

Een-op-een chat

Whiteboard sessie

Tolkfunctie

Namecloud

Verschillende talen platform

Breakout rooms

Uitgebreide registratie deelnemers activiteit

Savvy Studio

Bekijk ook

HOE KUNNEN
WIJ HELPEN

DEMO
AANVRAGEN

E-MAIL

info@savvycongress.com

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF