Online – Open dagen (recruitment & scholing)

We leven in een nieuwe realiteit waarin fysieke bijeenkomsten niet altijd mogelijk of gewenst zijn. Het kan dan uitdagend zijn om inhoud te geven aan een open dag voor jouw school, bedrijf of vereniging. Savvy biedt verschillende online mogelijkheden om toch een informatieve open dag te organiseren zonder dat de deelnemers fysiek aanwezig hoeven te zijn.

Een online open dag moet eenvoudig zijn voor de gebruiker en exact doen wat het moet doen. De online omgeving van Savvy is volledig webbased. Het is dan ook niet nodig om extra software te installeren. Uiteraard is de online omgeving opgemaakt in de gewenste huisstijl en zijn slechts die functies zichtbaar die daadwerkelijk gebruikt worden tijdens de dag.

Maak online impact en wees succesvol in de werving van nieuwe leerlingen, medewerkers of leden.

Demo aanvragen

Heet iedereen persoonlijk welkom tijdens een plenaire sessie. Er kunnen tot 3000 deelnemers gelijktijdig in de plenaire sessie aanwezig zijn. Naast de plenaire sessies kunnen de deelnemers via hun eigen, persoonlijke agenda naar verschillende virtuele kamers gaan.

Spreek deelnemers toe, speel een eerder opgenomen (promotie)film af, deel je presentatie en ga vervolgens in gesprek in een virtuele kamer.

Van deze verschillende virtuele kamers kan creatief gebruik worden gemaakt. Ze kunnen  gebruikt worden voor een een-op-een gesprek, een workshop, als breakout sessie of beursstand voor één van de sponsoren. De functionaliteit en de huisstijl is per virtuele kamer op voorhand te bepalen. Voeg sponsormateriaal toe en deel bijvoorbeeld powerpoints.

Savvy implementatie

SAVVY IMPLEMENTATIE

Het slimme software platform van Savvy is eenvoudig inzetbaar voor elk type event: online, hybride of live. Hoe werkt het?

  1. Kies een van de Savvy oplossingen;
  2. Vraag een demo aan;
  3. Personaliseer naar wens met extra tools;
  4. Savvy support online en vanaf uitzendlocatie tijdens je event;
  5. Evalueer na afloop met Savvy data.

Standaardoplossing online open dag

Naar huisstijl ingericht Savvy platform

Evaluatie

Registratie deelnemers

Presence

Audio-/ videostream

Digitale Q&A

Voting

Moodmirror

Slides delen

Polling

Netwerken

(Persoonlijke) Agenda

Chat

Extra toevoegingen online open dag

Wordcloud

Een-op-een chat

Whiteboard sessie

Tolkfunctie

Namecloud

Verschillende talen platform

Breakout rooms

Uitgebreide registratie deelnemers activiteit

Savvy Studio

HOE KUNNEN
WIJ HELPEN

DEMO
AANVRAGEN

E-MAIL

info@savvycongress.com

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF