Home | Zelfstandig Javascript React Developer (M/V)

Zelfstandig Javascript React Developer (M/V)

Binnen ons team zijn wij op zoek naar React Javascript Developer. Wij beloven je een zeer interessante werkomgeving, uitdagende en complexe vraagstukken en een heel leuk team waarin ieder zijn steentje bijdraagt. Als een React Javascript Developer kun je functionaliteiten omzetten in software oplossingen en je kunt een brug slaan tussen gewenste functionaliteit en een technische implementatie.

OVER SAVVY:
Savvy ontwikkelt interactieve tools die kennisdeling stimuleren tijdens congressen en evenementen. Savvy heeft verschillend innovatieve oplossingen ontwikkeld die elk volledig op specifieke wensen zijn af te stemmen. Zo is er voor elke evenementen een passende innovatieve oplossing. De oplossingen van Savvy Congress zijn vaak maatwerk. Dit zorgt er voor dat er naast de ontwikkeling van Savvy diverse uitdagende projecten op je pad komen. Zoals bijvoorbeeld Savvy Retail en Savvy Tour. Beide op basis van een Content Management Systeem en voor de verdere ontwikkeling daarvan zijn we opzoek naar een gedreven React Javascript Developer.

Als React Javascript Developers richt je op het ontwikkelen, onderhouden en uitbreiden van nieuwe en bestaande React front-ends. Je denkt actief mee over technische oplossingen en je bent actief op zoek naar nieuwe methodieken. We verwachten dat je zelfstandig in staat bent om je eigen ontwerp te testen en proactief te werken aan de beveiliging en performance van software. Je werkt zelfstandig of in een team aan opdrachten.

Heb je ervaring met Javascript en het ontwikkelen van single page applicaties in React (ervaring met Node-js is een pré) dan nodigen wij je uit om te reageren met een korte motivatie via hr@savvycongress.com.

ONZE NIEUWE COLLEGA IS:
Vanzelfsprekend geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en leert graag. Je werkt analytisch en gestructureerd en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

VAN ONS MAG JE HET VOLGENDE VERWACHTEN:
Je werkt met Savvy collega’s die kennis van zaken hebben en gebruik maken van de laatste kennis en technieken. Dit in een samenwerkingsverband op basis van jouw persoonlijke wensen.

Wij bieden je de mogelijkheid om vanuit ons kantoor te werken maar uiteraard ook de mogelijkheid tot thuiswerk. Er is veel vrijheid en ruimte om jezelf bij Savvy te ontwikkelen en regelmatig bezoek je onze inspirerende klanten in het binnen- en buitenland.