Home | DEMO DONDERDAG

DONDERDAG, DEMO DAG BIJ SAVVY

De demo’s op Demo Donderdag zorgen er voor dat u een duidelijk beeld krijgt bij de oplossingen die Savvy kan bieden als het gaat om online en hybride evenementen. U krijgt de software in werking te zien. Deze is zo geprogrammeerd is dat we precies hetgeen kunnen bieden wat u zoekt. Daarnaast zijn er op Demo Donderdag mogelijkheden tot het stellen van vragen, het voorleggen van casussen en het sparren over digitale oplossingen.

De gratis demo’s op online Demo Donderdag dienen ook als inspiratiesessies. Iedereen is welkom om zich op te geven om zo branchegenoten te ontmoeten. Innovators kunnen dan tevens kennis maken met het Savvy team en alles te weten komen over de innovatieve Savvy tools. Tijdens de inspiratiesessie praten, discussiëren en inspireren we elkaar aan de hand van innovatieve tools van Savvy. Hieruit ontstaan nieuwe en creatieve ideeën die aansluiten op de toekomst.

 • HOE VERZORG JE EEN DIGITALE, ONLINE ALV / AVA.

  We leven in een nieuwe realiteit waarin fysiek vergaderen met aandeelhouders of leden niet altijd mogelijk of gewenst is. Er bestaan gelukkig verschillende mogelijkheden die er voor zorgen dat aandeelhouders of leden deel kunnen nemen aan de digitale vergadering en online te stemmen zonder dat zij fysiek bij de vergadering aanwezig hoeven te zijn.

  De juiste technologie kan een hoop werk uit handen nemen en maakt het (naderhand) eenvoudig controleerbaar. Met onze software kunnen de statuten omgezet worden naar een digitaal stemsysteem. Er kan op afstand worden gestemd. Hier wordt er rekening gehouden met een volmacht en het stemgewicht. Tijdens onze demo’s vertellen wij hier meer over, maar kunnen wij elkaar ook inspireren door hierover te discussiëren.

  Bent u geïnteresseerd in onze software en de mogelijkheden van online voting. Wilt u weten hoe de Algemene Ledenvergadering (ALV) / Aandeelhoudersvergadering (AVA) er online uit komt te zien? Schrijf u in via onderstaand formulier of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


   Form NL ALV


   Kies een voorkeursdatum:

   Ja, ik nodig ook iemand anders uit voor deelname.
   * Deze informatie hebben wij nodig voor het correct verwerken van je deelname. Tevens geef je toestemming dat wij uw gegevens mogen gebruiken voor marketingdoeleinden.

  • DIGITALE OF HYBRIDE MEETINGS MET INTERACTIE.

   Digitale of hybride meetings en events zijn in snel tempo het nieuwe normaal geworden, als volwaardig alternatief voor fysieke bijeenkomsten. Een soepele, interactieve deelname vanuit verschillende locaties, landen of continenten is belangrijk om op een betrouwbare manier doeltreffend en efficiënt informatie over te dragen. De meetbare kwaliteit en professionaliteit moet hierbij gewaarborgd blijven.

   Tijdens de demo laten wij zien dat een professioneel virtueel event, hybride event, webinar of stakeholder meeting echt iets anders zijn dan een online werkoverleg met collega’s. Wij streven naar een optimale beleving en interactie. Tijdens onze demo’s vertellen wij meer en discussiëren wij over digitale en hybride evenementen en over het meten van impact van jouw evenement.

   We kunnen elkaar inspireren aan de hand van onze innovatieve tools waarmee we van een simple live stream veel meer kunnen maken. Bent u geïnteresseerd in digitale of hybride evenementen? Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Schrijf u in via onderstaand formulier of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

    Form NL HB
    Kies een voorkeursdatum:

    Ja, ik nodig ook iemand anders uit voor deelname.
    * Deze informatie hebben wij nodig voor het correct verwerken van je deelname. Tevens geef je toestemming dat wij uw gegevens mogen gebruiken voor marketingdoeleinden.