Home | DEMO DONDERDAG

Donderdag, demo dag
bij Savvy

De demo’s op Demo Donderdag zorgen er voor dat je direct een duidelijk beeld krijgt bij de oplossingen die Savvy biedt op het gebied van online en hybride evenementen. Tijdens de demo zie je hoe onze interactieve software in de praktijk werkt. Deze is slim geprogrammeerd, zodat we de content kunnen afstemmen op jouw wensen. Daarnaast krijg je op Demo Donderdag de mogelijkheid tot het stellen van vragen, het voorleggen van cases en het sparren over digitale oplossingen.

Het leuke van de gratis demo’s op online Demo Donderdag is dat je kennis maakt met branchegenoten en met het team van Savvy. Zo kom je alles te weten over elkaars uitdagingen en over de slimme innovatieve tools van Savvy. We praten, discussiëren en inspireren elkaar in een veilige omgeving. De perfecte broedplaats voor nieuwe, creatieve oplossingen van de toekomst!

VP

HOE VERZORG JE EEN DIGITALE, ONLINE ALV / AVA?

We leven in een nieuwe realiteit waarin fysiek vergaderen met aandeelhouders of leden niet altijd mogelijk of gewenst is. Er bestaan gelukkig verschillende mogelijkheden die er voor zorgen dat aandeelhouders of leden deel kunnen nemen aan de digitale vergadering en online te stemmen zonder dat zij fysiek bij de vergadering aanwezig hoeven te zijn.

De juiste technologie kan een hoop werk uit handen nemen en maakt het (naderhand) eenvoudig controleerbaar. Met onze software kunnen de statuten omgezet worden naar een digitaal stemsysteem. Er kan op afstand worden gestemd. Hier wordt er rekening gehouden met een volmacht en het stemgewicht. Tijdens onze demo’s vertellen wij hier meer over, maar kunnen wij elkaar ook inspireren door hierover te discussiëren.

Ben je geïnteresseerd in onze software en de mogelijkheden van online voting. Wil je weten hoe de Algemene Ledenvergadering (ALV) / Aandeelhoudersvergadering (AVA) er online uit komt te zien? Schrijf je in via onderstaand formulier of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Mocht de datum niet schikken, kan er in overleg gekeken worden naar een ander moment.
  Kies een voorkeursdatum:

  Ja, ik nodig ook iemand anders uit voor deelname.
  * Deze informatie hebben wij nodig voor het correct verwerken van je deelname. Tevens geef je toestemming dat wij uw gegevens mogen gebruiken voor marketingdoeleinden.

  DIGITALE OF HYBRIDE MEETINGS MET INTERACTIE.

  Digitale of hybride meetings en events zijn in snel tempo het nieuwe normaal geworden, als volwaardig alternatief voor fysieke bijeenkomsten. Een soepele, interactieve deelname vanuit verschillende locaties, landen of continenten is belangrijk om op een betrouwbare manier doeltreffend en efficiënt informatie over te dragen. De meetbare kwaliteit en professionaliteit moet hierbij gewaarborgd blijven.

  Tijdens de demo laten wij zien dat een professioneel virtueel event, hybride event, webinar of stakeholder meeting echt iets anders zijn dan een online werkoverleg met collega’s. Wij streven naar een optimale beleving en interactie. Tijdens onze demo’s vertellen wij meer en discussiëren wij over digitale en hybride evenementen en over het meten van impact van jouw evenement.

  We kunnen elkaar inspireren aan de hand van onze innovatieve tools waarmee we van een simpele live stream veel meer kunnen maken. Bent je geïnteresseerd in digitale of hybride evenementen? Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Schrijf je in via onderstaand formulier of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Mocht de datum niet schikken, kan er in overleg gekeken worden naar een ander moment.


   Kies een voorkeursdatum:

   Ja, ik nodig ook iemand anders uit voor deelname.
   * Deze informatie hebben wij nodig voor het correct verwerken van je deelname. Tevens geef je toestemming dat wij uw gegevens mogen gebruiken voor marketingdoeleinden.