Home | Over Savvy

Over Savvy

ONS BEDRIJF

Savvy is een Nederlands bedrijf die sinds 2014 elke dag weer bezig is met het ontwikkelen van software om fysiek en online samen te brengen op evenementen. Met 6 jaar ervaring in branches waar kennisoverdracht centraal staat en techniek steeds meer een leidende rol speelt, zijn wij de technische partner die verder gaat dan het aanbieden van tools. We ontwikkelen, installeren en leveren data waarmee je verder komt.

Wij geloven dat interactieve toepassingen steeds belangrijker worden om in contact te komen met je doelgroep(en) en ze te betrekken bij je boodschap. Daarnaast geloven we dat je met behulp van goede data betere beslissingen kunt nemen, meer uit je budget kunt halen en klant- of medewerkers tevredenheid kunt verhogen. Daarom ontwikkelen wij toegankelijke tools waarmee je op een slimme, interactieve manier met je doelgroep in contact kunt komen en kennis kunt uitwisselen. Events, winkels, bezienswaardigheden, bedrijven, verenigingen: overal komen mensen. Mensen die rekenen op een volledige geïntegreerde omnichannel ervaring waarin ze actief betrokken worden. Savvy maakt het leuk en makkelijk!

Al onze tools zijn ontwikkeld om de gebruiker zoveel mogelijk te stimuleren om mee te doen en actief kennis te delen. Onze tools zijn flexibel. Ze kunnen aangepast worden in huisstijl en functionaliteiten. Omdat we de tools zelf ontwikkeld hebben, kennen we de technologie erachter tot in de kleinste details. Dit betekent dat we van A tot Z zorgen voor een werkende oplossing. Welke uitdagingen we ook tegenkomen.

ONS TEAM

Savvy is een snelgroeiend bedrijf waarbij persoonlijke service en contact centraal staan. Onze medewerkers hebben een echte ‘all hands on deck’ mentaliteit, bundelen we de sterkste vaardigheden van onze medewerkers, zodat we met z’n allen het beste resultaat kunnen leveren.

Ons team bestaat uit gevarieerde medewerkers met veel ervaring binnen de evenementen- en softwarebranche. Door deze verschillende ervaringen kunnen wij u bij het gehele proces helpen en u service verlenen bij het realiseren van u evenement.

ONZE KLANTEN

Savvy is gericht op Business-to-Business. We werken samen met veel verschillende bedrijven uit verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, media, retail, overheid en financieel. Naast deze bedrijven werken wij voor verenigingen en aandeelhouders die gebruik maken van ons platform voor hun algemene ledenvergaderingen (ALV) of hun aandeelhoudersvergadering (AVA) om veilig (online) te stemmen.

Wil je meer lezen over de ervaringen van onze klanten en onze opdrachten? Neem dan een kijkje op onze cases pagina.

ONZE VACATURES

Savvy is een groeiend bedrijf. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons team komen versterken.

ONZE DEMO’S

Wil je meer weten over ons en over onze mogelijkheden? Schrijf je dan in voor Donderdag, Demo Dag. Hier kunnen we je meer vertellen over onze interactieve tools en zorgen we voor een duidelijk beeld bij ons verhaal. Schrijf je in via deze knop of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

PRIVACY STATEMENT

Tijdens het evenement verzamelen we allerlei informatie. Wil je weten wat we verzamelen, wat we er mee doen en voor wie we het verzamelen? Lees dan onze privacy statement.