Over Savvy2024-02-05T14:59:43+01:00

WIJ ZIJN DE TECHNISCHE PARTNER DIE VERDER GAAT
DAN HET AANBIEDEN VAN EEN PLATFORM

Over Savvy congress

Savvy Congress is een Nederlands bedrijf dat sinds 2014 elke dag weer bezig is met het ontwikkelen van software om fysiek en online samen te brengen op evenementen. Met 10 jaar ervaring in branches waar kennisoverdracht centraal staat en techniek steeds meer een leidende rol speelt, zijn wij de technische partner die verder gaat dan het aanbieden van tools. We ontwikkelen, installeren en leveren data waarmee je verder komt.

Wij geloven dat interactieve toepassingen steeds belangrijker worden om in contact te komen met jouw doelgroep(en) en hen te betrekken bij je boodschap.

Daarnaast geloven we dat je met behulp van goede data betere beslissingen kunt nemen, meer uit je budget kunt halen en klant- of medewerkerstevredenheid kunt verhogen. Daarom ontwikkelen wij toegankelijke tools waarmee je op een slimme, interactieve manier met je doelgroep in contact kunt komen en kennis kunt uitwisselen. Algemene ledenvergaderingen, kennis events, open dagen, aandeelhoudersvergaderingen: overal komen mensen. Mensen die rekenen op een feilloze ervaring waarin ze actief betrokken worden. Savvy Congress maakt het leuk en makkelijk!

SAVVY TEAM

Savvy Congress is een snelgroeiend bedrijf waarbij persoonlijke service en contact centraal staan. Onze medewerkers hebben een echte ‘all hands on deck’ mentaliteit. Voor elk event bundelen we de sterkste vaardigheden van onze medewerkers, zodat we met z’n allen het beste resultaat kunnen leveren.

Ons team bestaat uit gevarieerde medewerkers met veel ervaring binnen de evenementen- en softwarebranche. Door deze gecombineerde kennis en ervaring kunnen we je tijdens het hele proces helpen en de beste service verlenen bij het realiseren van je event.

Voor wie

Savvy Congress is gericht op business-to-business. Wij werken samen met tal van bedrijven uit verschillende sectoren zoals de gezondheidszorg, media, onderwijs, overheid en de financiële sector. Naast deze bedrijven werken wij voor verenigingen en aandeelhouders die gebruik maken van ons platform voor hun algemene ledenvergaderingen (ALV) of hun aandeelhoudersvergaderingen (AVA) om veilig (online) te stemmen.

Wil je meer lezen over de ervaringen van onze klanten en onze opdrachten? Neem dan een kijkje op onze cases pagina.

Al onze tools zijn ontwikkeld om de gebruiker zoveel mogelijk te stimuleren om mee te doen en actief kennis te delen. Onze tools zijn flexibel. Ze kunnen aangepast worden in huisstijl en functionaliteiten. Omdat we de tools zelf ontwikkeld hebben, kennen we de technologie erachter tot in de kleinste details. Dit betekent dat we van A tot Z zorgen voor een werkende oplossing. Welke uitdagingen we ook tegenkomen.

Werken bij Savvy

Savvy Congress is een groeiend bedrijf. Daarom zijn altijd we op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Wij beloven je een zeer interessante werkomgeving, uitdagende en complexe vraagstukken en een heel leuk team dat samen werkt aan de meest innovatieve oplossingen in de markt.

202, 2024

Full Stack Developer

Savvy Congress biedt sinds 2014 een event platform voor live, hybride en online vergaderingen en kennisevenementen. Elke dag wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van software om fysiek en online samen te brengen op evenementen. Met ervaring in branches waar kennisoverdracht centraal staat en techniek steeds meer een leidende rol speelt, zijn wij de [...]

Privacy statement

Tijdens onze evenementen krijgen we te maken met veel verschillende informatie. Wil je weten wat we verzamelen, waarom we dit verzamelen, wat we er mee doen en voor wie we het verzamelen? Lees dan onze privacy statement.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Ga naar de bovenkant