Home | Over Savvy

Over Savvy

Savvy is een nuchter Nederlands bedrijf met slimme tech en info geeks, die sinds 2014 elke dag weer zoeken naar nieuwe mogelijkheden om op een interactieve manier data te verzamelen en kennis te verspreiden. Met een ruim 6 jaar ervaring in branches waar kennisoverdracht centraal staat en techniek steeds meer een leidende rol speelt, zijn wij de technische partner die verder gaat dan het aanbieden van tools. We ontwikkelen, installeren en leveren data waarmee je verder komt.

Wij geloven dat interactieve toepassingen steeds belangrijker worden om in contact te komen met je doelgroep(en) en ze te betrekken bij je boodschap. Met behulp van goede data betere beslissingen kunt nemen, meer uit je budget kunt halen en klant- of medewerkers tevredenheid kunt verhogen.

Daarom ontwikkelen wij toegankelijke tools waarmee je op een slimme, interactieve manier met je doelgroep in contact kunt komen en kennis kunt uitwisselen. Events, winkels, bezienswaardigheden, bedrijven, verenigingen: overal komen mensen. Mensen die rekenen op een volledige ge├»ntegreerde omnichannel ervaring waarin ze actief betrokken worden. Savvy maakt het leuk en makkelijk! 

Alle tools die wij ontwikkelen zijn ontstaan in de Savvy inspiratiekamer en ontwikkeld om de gebruiker zoveel mogelijk te stimuleren om mee te doen en actief kennis te delen. Onze tools zijn flexibel, ze kunnen aangepast worden in huisstijl en functionaliteiten. Omdat we de tools zelf ontwikkeld hebben, kennen we de technologie erachter tot in de kleinste details. Dit betekent dat we van A tot Z zorgen voor een werkende oplossing. Welke uitdagingen we ook tegenkomen.