Meer Savvy – Interactieve rondleiding tools

Creëer en beheer eenvoudig je eigen interactieve Tour. Variërend van een informatieve (educatieve) rondleiding, tot een volwaardige “location based’ gamification training met toetsing. Bijna alles is mogelijk.

Savvy Tour is qua opzet zeer flexibel en heeft tal van mogelijkheden om je eigen interactieve Tour succesvol te maken. Als er specifieke wensen zijn, dan kan ons eigen ontwikkelteam dat snel realiseren.

Hoe het werkt. Bezoekers scannen een QR-code en ontvangen direct informatie. Met een “toegangskaartje” krijgt men toegang tot de achterliggende Tour. Het beheer van de informatie achter de QR-codes doe je centraal vanuit het CMS.

Savvy Tour is inzetbaar op bijna elke locatie, van museum tot landgoed, van kasteel tot stadion of van schip tot dierentuin.

Demo aanvragen

INTERACTIEVE TOUR

Iedere locatie is uniek en de meeste locaties hebben wel iets bijzonders. Een bijzondere locatie heeft vaak een verhaal en een historie. Het liefst zou je elke bezoeker een persoonlijke rondleiding geven, maar in veel gevallen is dat echter praktisch niet haalbaar. Savvy Tour biedt de oplossing. Spelenderwijs krijgen de bezoekers informatie over verschillende bijzondere plekken en/of objecten. De informatie, in combinatie met een quiz, maakt het een bijzondere, interactieve ervaring voor elke bezoeker.

TRAINING TOUR

Kennis delen over bijzonder objecten of locaties en vervolgens deze nieuw aangedragen kennis toetsten is de kern van Savvy Training Tour. Op basis van die toetsing is in een dashboard direct inzichtelijk wie, of welke groep de kennis eigen heeft gemaakt of juist wat extra hulp nodig heeft. Afhankelijk van de gegeven antwoorden past Savvy Tour het kennisniveau van de vragen aan, zo blijft het voor iedereen een uitdagende tour. De Training Tour is uitermate geschikt om in een werkomgeving bewustwording te creëren over nieuwe en/of moeilijke onderwerpen.

SMART QR

Smart QR is de oplossing binnen Savvy Tour om tijdens een beurs informatie over de stands te delen en leads te verzamelen. Door bezoekers meerdere QR-codes bij verschillende stands te laten scannen en vragen over de stand te beantwoorden is er een helder beeld over de interessegebieden van de bezoekers. Daarbij komt dat bezoekers actief op zoek gaan naar de QR-codes. Zeker als hier bijvoorbeeld een prijs aan is gekoppeld.

Savvy implementatie

SAVVY IMPLEMENTATIE

Het slimme software platform van Savvy is eenvoudig inzetbaar voor elk type event: online, hybride of live. Hoe werkt het?

  1. KIES EEN VAN DE SAVVY OPLOSSINGEN
  2. VRAAG EEN DEMO AAN
  3. PERSONALISEER NAAR WENS MET EXTRA TOOLS
  4. SAVVY SUPPORT ONLINE EN VANAF UITZENDLOCATIE TIJDENS JE EVENT
  5. EVALUEER NA AFLOOP MET SAVVY DATA

HOE KUNNEN
WIJ HELPEN

DEMO
AANVRAGEN

E-MAIL

info@savvycongres.com

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF