Home | Savvy Event | Hybrid

Hybrid

Eindeloze mogelijkheden

Savvy hybrid beschikt over alle functies van Savvy Congres, en brengt de verschillende congres / evenementen locaties bij elkaar. Zo speelt de afstand tussen de verschillende locaties geen enkele rol meer.

Multi-hub of hybride evenement

Congresbezoekers willen als spreker of als deelnemer steeds actiever en openlijker deelnemen. Een soepele deelname vanuit verschillende locaties, landen of continenten is belangrijk. Dat is de reden dat er ook steeds meer hybride evenementen georganiseerd worden. Maar alleen met het inrichten van een speciale ruimte ben je er niet.

Met een Savvy hybride evenement kun je twee werelden met elkaar verbinden. Er is een rechtstreekse verbinding tussen de aanwezige deelnemers en de online deelnemers. Alle deelnemers beschikken over alle functies van het Savvy Congress-systeem. Online deelnemers zien en horen de luidsprekers en de PowerPoint-presentaties in de zaal en ze kunnen de slides live volgen.

Wereldwijde online community

Een Savvy hybride evenement is een community waarin elke deelnemer zichtbaar is. Dat betekent onder andere dat alle betrokkenen dezelfde Q&A zien. Alle deelnemers zien de vragen die vanaf elke plek ter wereld online of via een tablet in de zaal worden gesteld. Deze complete Q&A-sessie wordt beheerd door een moderator, net als het Savvy Congress. Hetzelfde geldt voor de stemvragen. De online deelnemers stemmen tegelijkertijd met de fysiek aanwezige deelnemers. De resultaten kunnen op het hoofdscherm van de zaal worden getoond en de online deelnemers kunnen meteen meekijken. We werken op dit moment aan de mogelijkheid om de resultaten van fysiek aanwezige en online deelnemers gesplitst weer te geven.

Alle deelnemers, online of fysiek aanwezig, kunnen elkaar berichten sturen. Dit kunnen een-op-een berichten zijn, maar ook groepsberichten. Je kunt bijvoorbeeld berichten versturen per nationaliteit, functie of branche.

Dit hangt natuurlijk wel af van de informatie die we van de organisatie ontvangen. Alle deelnemers kunnen de verschillende onderwerpen op elk moment met elkaar bespreken in een openbare chatroom. Elke deelnemer kan deze berichten in chronologische volgorde lezen.

Externe/online sprekers

Externe, niet fysiek aanwezige sprekers kunnen zowel voor de aanwezigen in de zaal als voor alle online deelnemers zichtbaar worden gemaakt. De spreker is dan te zien en te horen en de dia’s worden afzonderlijk getoond. In de ruimte is er bijvoorbeeld een picture-in-picture (PiP) waarin de spreker wordt getoond en één, twee of drie extra PiP’s met slides van de PowerPoint. De spreker bedient de PowerPoint vanuit zijn locatie.

PRIJS OP AANVRAAG

Vraag nu een demo aan