Home | Savvy Tour | Smart QR

Smart QR

Smart QR is de oplossing binnen Savvy Tour om tijdens een beurs informatie over de stands te delen en leads te verzamelen.

Savvy Tour kan – al dan niet aan de hand van een autorisatie ‘sleutel’ (QR-code) –  specifieke informatie aanbieden. Voor de een is de QR-code niet meer dan een link naar informatie voor een ander is het een checklist.

Door bezoekers meerdere QR-codes bij verschillende stands te laten scannen en vragen over de stand te beantwoorden is er een helder beeld over de interessegebieden van de bezoekers. Daarbij komt dat bezoekers actief op zoek gaan naar de QR-codes. Zeker als hier bijvoorbeeld een prijs aan is gekoppeld.

Met Smart QR kunnen je eenvoudig proeverijen organiseren. De bezoekers scannen, voordat ze gaan proeven de QR-code bij het product. Op hun telefoon maken ze aan de hand van enkele vragen proefnotities. Op basis van deze proefnotities kan er gericht een aanbiedingen gedaan worden.

Savvy Tour is inzetbaar op bijna elke locatie, van museum tot landgoed, van kasteel tot stadion of van schip tot dierentuin. Wil je meer weten over Savvy Tour en de mogelijkheden op je locatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Vanaf € 295,–