Op dit moment kiezen veel van onze klanten voor het hybride organiseren van vergaderingen en evenementen. Hierbij gaan zij uit van een zo groot mogelijke fysieke opkomst, maar bieden daarnaast de mogelijkheid om mensen ook online te laten participeren. Savvy Congress biedt een naadloze samenwerking tussen participanten online en fysiek tijdens een vergadering of congres, zowel met gewogen stemmingen als met presentaties en besprekingen. Naast het duurzame aspect, die wij in onze vorige blog hebben besproken,  zijn nog meer voordelen.

1. VEILIGHEID

Minder reisbewegingen en minder mensen fysiek aanwezig op één locatie biedt meer veiligheid voor uw medewerkers. Mensen kunnen bij gezondheidsklachten online participeren en vormen geen gevaar voor de overige deelnemers. Tevens bent u optimaal voorbereid op eventuele toekomstige regelgevingen vanuit de overheid.

2. EFFICIËNTIE

Door het ontbreken van reistijd kost het mensen minder tijd om te participeren en is de drempel lager om deel te nemen. Een evenement zoals een congres of vergadering neemt hierdoor minder tijd weg van de reguliere werkzaamheden van uw medewerkers. Dit biedt een efficiëntere tijdsindeling en meer productiviteit in uw team.

3. KOSTENBESPARING

Reiskosten vormen een substantieel deel van kosten bij evenementen. Online deelnemers van een congres of vergadering hoeven niet te reizen of te overnachten. Dit biedt u als organisatie een flinke kostenbesparing op vlieg- of treintickets, hotelovernachtingen en autokosten.

4. VERGROTEN VAN DE DOELGROEP

De tijd en moeite die het kost om te participeren aan het evenement is veel minder. Hierdoor wordt het voor een grotere doelgroep interessant op deel te nemen. De aandacht en participatie is hiermee groter waardoor je je doelgroep vergroot. Je congres of vergaderen heeft hiermee meer impact op een grotere groep mensen.

4. HOGERE OMZET

De ticketverkoop van een evenement is vaak alleen gebaseerd om een fysieke deelname. Maar wat als u een kleiner bedrag kunt rekenen voor de online deelname van het evenement. U vergroot hiermee niet alleen het aantal deelnemers maar ook uw omzet op het totale evenement.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF