De Savvy studio / Demo donderdag

Published On: 20 oktober 2020| 297 words| Categories: Innovaties|

Oktober – 2020 De studio van Savvy is ingericht om zonder technische zorgen een live online/digitale Algemene Ledenvergadering of Aandeelhoudersvergadering (AVA) te faciliteren. In onze studio is alle noodzakelijke apparatuur aanwezig om het evenement via een supersnelle internetverbinding middels een livestream uit te zenden.

Voor de (beveiligde) livestream maken wij gebruik van onze eigen technologie waardoor de vertraging (latency) in de uitzending geheel instelbaar is. Een minimale vertraging zorgt voor een optimale beleving in de interactie met de kijker.

Om de livestream te realiseren zijn in de studio diverse microfoons en camera’s aanwezig. Uiteraard ook de nodige apparatuur voor het licht en geluid, een scherm voor de presentatie en een afkijkscherm om live te zien wat online deelnemers zien. Savvy zorgt voor de bediening van de nodige apparatuur om zo samen met de regie tot een prachtige livestream te komen.

De inrichting van de studio is af te stemmen op de setting die het beste past bij de vergadering en heeft voldoende ruimte om tot 40 personen veilig (volgens de RIVM richtlijnen) te ontvangen.

Vanuit de studio voeren wij niet alleen de regie over de uitzending, maar zorgen wij er ook voor dat de deelnemers de presentatie kunnen zien, vragen kunnen stellen aan de sprekers door zelf eventueel in de uitzending te komen    , onderling kunnen chatten en al dan niet met een volmacht kunnen stemmen volgens de statuten.

De studio, die per dagdeel is te huren, is gevestigd in het pittoreske Alblasserdam. Voor de deur is volop gratis parkeermogelijkheid. In de studio zelf zorgen wij tevens voor de catering (koffie, thee, water en e.v.t. een lunch of diner).

Meer weten over de mogelijkheden vanuit de studio van Savvy? Neem direct contact met ons op om zo ook uw online/digitale Algemene Ledenvergadering / Aandeelhoudersvergadering succesvol te maken.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF