EVENEMENTEN: DE MANIER OM NIEUW TALENT TE VINDEN

Published On: 18 februari 2022| 357 words| Categories: Blogs|

Een van de belangrijkste trends binnen de evenementenbranche en HR in 2022 is het organiseren van recruitment evenementen om de jongere generatie aan te trekken. In het artikel van Eventbranche.nl, leggen ze uit dat HR inmiddels weet dat de wens van onze jongere generatie is om voor bedrijven te willen werken die ergens voor staan. Waar ze zich verbonden met het bedrijf kunnen voelen en waar ze nieuwe dingen kunnen leren.

Savvy heeft om in contact te komen met deze potentiële nieuwe talenten tijdens HR evenementen een eigentijdse, efficiënte en duurzame manier om deze te organiseren. Hoe dan? Met online, fysieke én hybride evenementen. Met het platform van Savvy zijn bedrijven in staat om een veel groter bereik binnen hun doelgroep te realiseren en hebben potentiële kandidaten de mogelijkheid om deel te nemen aan, en toegang te geven tot, het evenement zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn. Laagdrempelig en efficiënt! Dit vergroot de kans op het vinden van de nieuwe talenten die jij zoekt.

WAT BEDOELEN WIJ MET TECHNISCHE EENVOUD:

Met technische eenvoud bedoelen wij alles op één plek hebben voor jouw eigen gemak. Het systeem van Savvy is een alles in één online platform. Je hoeft niet tussen verschillende softwaresystemen te wisselen of extra applicaties te downloaden. Dus geen losse mailprogramma’s, geen extra apps om te stemmen, geen losse stream via onbekende streaming diensten. Gewoon alles in 1 AVG-proof systeem bij 1 Europese aanbieder. Ons alles-in-één systeem omvat o.a. een veilige registratie, beveiligd evenement-/congresplatform, live streaming, Q&A en chat functie, enquête en rapportage, netwerken en break-outs.

Deze eenvoud wordt bereikt zonder afbreuk te doen aan uw veiligheid en beveiliging. Deelnemers kunnen inloggen op het platform met behulp van two-factor authentication en hoeven het platform voor de rest van het evenement niet te verlaten.

Voor meer informatie over onze diensten en wat wij binnen deze diensten aanbieden klik op de onderstaande knop.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF