Savvy komt met meertalig platform

Published On: 20 juli 2021| 239 words| Categories: Innovaties|

Juli 2021 –  Langzamerhand mogen we met steeds meer mensen weer bij elkaar komen. Het gaat de goede kant op en misschien organiseren we over een tijdje wel weer volledig fysieke evenementen, met mensen over de hele wereld!

Dit is natuurlijk weer even schakelen. De afgelopen 1,5 jaar zijn we steeds meer gewend geraakt aan online en hybride samen komen en zijn we er achter gekomen dat online en hybride ook de toekomst hebben. De flexibiliteit, het grote bereik en de lagere impact op het milieu zijn grote voordelen. Daarnaast kan iedereen, over de hele wereld, deelnemen aan jouw evenement.

Wanneer deelnemers niet kunnen of willen reizen, kunnen ze via het online, meertalig platform van Savvy toch deelnemen in hun eigen taal en indien gewenst met tolk. Met één druk op de knop kan de deelnemer zijn eigen taal selecteren en is het gehele systeem beschikbaar in die gewenste taal. Daarnaast kan de deelnemer er voor kiezen om de presentaties in realtime te laten vertalen door een tolk en kan degene direct meeluisteren. Dit zorgt voor een volwaardige beleving voor alle deelnemers over de hele wereld!

meertalig

Het team van Savvy is deze zomer daarom druk bezig geweest met het voorbereiden van verschillende talenversies voor het meertalig platform. Inmiddels zijn er al 7 talenversies beschikbaar en zullen er nog vele volgen.

Benieuwd of jouw gewenste talen er tussen zitten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op voor een korte demonstratie!

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF