Hybride evenementen draait om actieve deelname

Published On: 28 september 2023| 299 words| Categories: Blogs|

Organiseer je een evenement en twijfel je over hoe je het moet vormgeven? Wat is de juiste vorm? Bestaat er één juiste vorm?
Nee, dat denken wij niet. De aard en inhoud van je evenement zijn altijd anders en de doelgroep verandert mee.

Een mooi resultaat is een hybride evenement; de mogelijkheid voor deelnemers om fysiek of online aan te sluiten. Voor veel eventmanagers is dit echter een uitdagende taak.

Kies je voor een hybride evenement, maak dan niet de fout om één camera achterin de zaal toe te voegen die enkel een volledig beeld streamt. Hierdoor ontstaat er een soort bewakingscamerabeeld van je evenement dat zo statisch is dat het voor niemand interessant is om (langdurig) naar te kijken.

Hybride is meer dan alleen een camera achterin plaatsen en het evenement online streamen. Het is belangrijk dat zowel fysieke als online deelnemers betrokken zijn bij het evenement.

Een echt hybride evenement geeft alle deelnemers de mogelijkheid om actief deel te nemen. Dat kan alleen met een platform dat speciaal gebouwd is voor hybride evenementen.

Voordelen van een hybride platform

✅ Live Q&A waarbij de online deelnemer kan inbellen en live zijn vraag kan stellen aan de spreker, net als de fysieke deelnemer.
✅ Realtime interactie die ervoor zorgt dat zowel fysieke als online deelnemers tegelijkertijd dezelfde WordCloud of polling invullen.
✅ Verbinding tussen fysiek en online: alle deelnemers kunnen zien wie fysiek of online aanwezig is en met elkaar chatten en connecten.

Wil je eens sparren over welke vorm het beste bij jouw volgende evenement past? Laat onze specialisten van Savvy Congress jou informeren over de beste oplossingen.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF