Interactie tilt een evenement naar een hoger niveau

Published On: 17 augustus 2022| 570 words| Categories: Blogs|

Mood mirror

De mood mirror is een grappige functie om het publiek even wakker te schudden. Door de eenvoudige duim omhoog of duim omlaag worden de vragen van de spreker snel beantwoord en wordt snel duidelijk hoe de meerderheid van de deelnemers over de vraag denkt.

Fotomuur

Met een interactieve fotomuur kunnen deelnemers momenten van de dag delen met andere bezoekers. Door bijvoorbeeld de deelnemers in de pauze een foto te laten maken en hier een win actie aan te verbinden, blijven de deelnemers ook in de pauze nog verbonden aan het evenement. Dit is voor zowel een online als een fysiek evenement een unieke toevoeging.

Q&A

Met de Q&A functie kunnen deelnemers niet alleen vragen naar de spreker doorsturen, maar ook ervoor kiezen om hun vraag mondeling toe te lichten via een videoverbinding. De vragen worden gefilterd door de moderator, die de vragen doorgeeft aan de spreker.

Quiz

Naast de pollingen is het ook mogelijk om een quiz toe te voegen. Deze werkt iets anders dan de pollingen: hierbij ziet de deelnemer direct of hij het goede antwoord heeft ingevuld.

Aanwijsvraag

Eén van onze recentere ontwikkelingen is de aanwijsvraag. Een afbeelding wordt getoond waarbij de deelnemer wordt gevraagd om iets aan te wijzen. Dit kan bijvoorbeeld een landkaart zijn met de vraag waar iedereen vandaan komt. Maar de deelnemer kan ook uitgedaagd worden om iets gerelateerd aan de presentatie aan te wijzen: wijs de ellepijp aan op een skelet.

Mensen achter Savvy maken het verschil

Digitale tools worden steeds vaker gebruikt tijdens evenementen om de deelnemer te betrekken en om data te verzamelen. Het aanbod is breed en vele tools kan je zo gebruiken. Maar tijdens een evenement is dit een extra taak, terwijl de eventmanager al genoeg te doen heeft tijdens het evenement. De eventmanager moet zich kunnen focussen op de deelnemers, de sprekers en andere taken omtrent het evenement. Het team van Savvy staat klaar om de techniek over te nemen.

Onze Operator is op locatie en neemt voor het evenement met de sprekers de interactie momenten door en zorgt dat deze op het juiste moment worden getoond. Zo hoeven de sprekers zich alleen bezig te houden met de presentatie zelf.

Alle resultaten van de interactieve tools worden opgeslagen in een rapportage die met de organisatie wordt gedeeld. Na het evenement wordt een evaluatiemoment ingepland om het evenement nog een keer door te nemen. Wat vond de organisatie goed gaan en waar moet het volgende evenement even aandacht aan gegeven wordt. Met behulp van de data uit de rapportage en de evaluatie wordt zo het volgende evenement naar een nog hoger niveau getild.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF