Interactieve tour met Savvy

Published On: 15 juli 2022| 595 words| Categories: Blogs|

INTERACTIE

Informeer je deelnemers op een interactieve manier door interessante weetjes (Wist je dat?) en quizvragen toe te voegen aan de informatie punten. Voor elk punt wordt een aparte pagina ingericht, volledig naar smaak en in de huisstijl van de klant. Naast een afbeelding met informatietekst zijn er ook nog andere opties beschikbaar;

  • Quizvragen: Om de tour interactief te maken, is het mogelijk om vragen toe te voegen. Dit wordt gedaan in de vorm van een quiz. Zo is het goede antwoord direct zichtbaar na het invullen van de vraag. Aan deze quiz-vorm kan ook een puntentelling toegevoegd worden.

  • Openvragen: Met open vragen kan je de deelnemer bijvoorbeeld om ideeën of feedback vragen. Dit kan handig zijn voor de klant en zorgt ervoor dat de deelnemer het gevoel krijgt bij het bedrijf betrokken te worden.

  • Evaluatievragen: Door middel van onze enquête, is het mogelijk om aan het einde van de tour om feedback te vragen. Zo weet de klant direct zijn verbeterpunten.

  • Fotomoment: nodig de gebruiker uit om een foto te maken en te uploaden bij een bepaald punt. Zo creëren ze meteen een mooie herinnering. De foto’s worden verzameld op de Fotomuur die je bijvoorbeeld aan het einde van de rit op een scherm kan laten zien.

  • Media: Voor wat extra uitleg is het ook mogelijk om een video af te spelen of een document toe te voegen. Hiervoor is dus geen extra TV scherm nodig.

Alle vragen kunnen op verschillende manieren opgezet worden. Zo kan er gewerkt worden met meerkeuzevragen, open vragen, ja/nee-vragen, ranking vragen, aanwijsvragen en vragen met smileys of foto’s.

QR CODES

Door middel van de QR codes kunnen de gebruikers via hun eigen smartphone meedoen. Bij verschillende punten scannen zij een code die automatisch naar een pagina laad. Bij de eerste scan wordt de deelnemer gevraagd om bijvoorbeeld zijn naam achter te laten. Zo kan aan de interactieve tour ook een prijsvraag of een winactie verbonden worden. De persoon met de hoogste score, het leukste antwoord of de gekste foto wordt gekozen als winnaar.

Na de eerste login kan de deelnemer steeds opnieuw een QR code scannen en de route vervolgen.

WAAROM DE SAVVY TOUR?

Door de vele opties die Savvy Tour bied, kan een dynamische rondleiding gecreëerd worden waarbij de gebruiker actief wordt betrokken. De data die vergaart wordt met de QR codes, worden in een rapportage met de klant gedeeld. Met een Savvy medewerker werk je nauw samen om de pagina’s geheel naar wens in te vullen. Hierbij adviseert en denkt Savvy mee.

Er is geen rondleidingsysteem nodig met kastjes of headsets. De QR codes worden door ons aangeleverd en kunnen daarna naar wens geplaatst worden op de route. Met onze verschillende opties kunnen we de tour toepasbaar maken voor binnen of buiten; voor entertainment, maar ook voor onze zakelijke klanten; voor éénmalig gebruik of permanent. Eén van onze klanten maakte hiervoor gebruik bij de Open Dag voor familieleden van medewerkers. Dit beviel zo goed dat er daarna werd gekeken naar een vaste tour voor nieuwe medewerkers of eventuele klanten en bezoekers.

Ben je op zoek naar je volgende oplossing? Neem dan contact met ons op. Wij komen langs en bedenken samen met jou de perfecte route.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF