Ontmoet Savvy op IMEX Frankfurt!

Published On: 11 mei 2022| 194 words| Categories: Blogs|

Travel- en event professionals vanuit heel de wereld verzamelen 31 mei t/m 2 juni in Messe Frankfurt voor de IMEX Frankfurt beurs. De internationale beurs is gefocust op reizen, vergaderingen en evenementen. Het is een mooie gelegenheid voor bezoekers om de nieuwste trends en ontwikkelingen te ontdekken binnen de reis- en evenementenindustrie. Savvy is er bij!

Na een onzekere tijd door de coronapandemie, kunnen internationale organisaties en bezoekers elkaar eindelijk weer face-to-face ontmoeten. Van congres- en tentoonstellingslocaties tot grote hotelbedrijven en van luchtvaartmaatschappijen tot technologieleveranciers. De beurs is open voor elke meeting- en eventprofessional die op zoek is naar nieuwe zakelijke mogelijkheden.

Meet Savvy Congress op IMEX Frankfurt

Ben je ook op de beurs? Kom dan vooral langs bij onze Savvy stand!

Savvy Congress staat klaar om te laten zien welke mogelijkheden ons platform biedt voor hybride evenementen. Met onze tablets ervaar je de interactie mogelijkheden die de deelnemers zowel thuis als op locatie ervaren. Onze professionals beantwoorden al je vragen en geven je graag persoonlijk advies. Elk evenement is uniek en daarom kijken we graag samen naar de functionaliteiten die aansluiten bij jouw evenement.

We zien je graag op de beurs bij stand 8.0 D790!

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF