SAVVY CONGRESS NU MET CME-CPD ADDON

Published On: 15 december 2014| 234 words| Categories: Innovaties|

December 2019 – Om de kennis van professionals -middels nascholing- te waarborgen is hun aanwezigheid op een congres of symposium vaak noodzakelijk, om daarmee permanente educatie punten (PE) voor accreditatie te behalen/behouden. Om adequaat te registreren wie er daadwerkelijk aanwezig is en vertrekt, is Savvy Congress met de Presence addon een eenvoudige oplossing.

Actieve aanwezigheidscontrole en toetsing van kennis tijdens het congres of symposium is waar de Savvy CME-CPD uitkomst biedt. Savvy CME-CPD biedt ondersteuning voor het toekennen van de accreditatiepunten voor bijvoorbeeld Continuing Medical Education (CME) en Continuing Professional Development (CPD).

Deze Savvy Congress addon is uitermate geschikt voor wie een symposium of congres organiseert waar punten mee te behalen zijn voor de accreditatie. Of het nu om de medische, juridische, financiële, vastgoed of ICT sector gaat. Elke sector profiteert in verschillende opzichten van het meten van de actieve aanwezigheid en de gerealiseerde kennisoverdracht. Daarbij geeft het direct inzicht in de Return On Engagement van het symposium of congres.

Voorbeeld: PE punten worden enkel gegeven als de professional tijdens congres of symposium via Savvy Congress op willekeurige momenten zijn aanwezigheid (plenaire of in een workshop) bevestigt. Deze mogelijkheid is er uitsluitend voor de professional die daadwerkelijk fysiek aanwezig is.

Voorbeeld: De punten voor de accreditatie worden slechts verstrekt als tijdens een sessie de professional enkele vragen kan beantwoorden over het besproken onderwerp. Deze vragen kunnen afhankelijk zijn van het profiel van de professional.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF