Savvy op IBTM World!

Published On: 25 november 2022| 221 words| Categories: Blogs|

Maandag 28 november 2022, reisde het team van Savvy Congress naar Barcelona voor de IBTM World beurs. IBTM World is het wereldwijde evenement voor de meetings- en evenementenindustrie. Het doel van de beurs is de evenementenwereld inspireren en helpen bij het behalen van betere bedrijfsresultaten. De beurs biedt hoogwaardige bestemmingen, leveranciers van evenementen, leveranciers van evenementtechnologie en branche-experts die helpen om de aankomende evenementen naar een hoger niveau te tillen.

Event managers vanuit heel de wereld reizen speciaal naar de bruisende stad Barcelona om op IBTM World te netwerken, vergaderen en de kennis te vergroten.

ONZE ERVARING

Voor het team van Savvy Congress was het een hele mooie ervaring om deel te nemen aan IBTM World. Tijdens de beurs hebben wij veel bekende gezichten gezien maar ook veel nieuwe contacten ontmoet die interesse hebben in een platform voor hybride evenementen. Congreswereld kwam langs onze stand voor een kort interview over de mogelijkheden met Savvy en in de avond mocht het team aansluitenbij een heel gezellig netwerkdiner van MESA (Meetings Events Support Association). Dankzij het netwerkdiner kwamen wij in contact met andere standhouders, beursbezoekers en de organisatie van IBTM. Dit maakte de beurservaring voor de andere dagen nog leuker!

Ben je nog benieuwd welke mogelijkheden het platform van Savvy biedt voor hybride zakelijke evenementen? Neem dan contact op via het contactformulier.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF