Savvy propositie na Corona: Back to normal?

Published On: 25 april 2022| 342 words| Categories: Blogs|

De Coronapandemie heeft de weg vrijgemaakt voor virtuele en digitale mogelijkheden tijdens vergaderingen en congressen. Mensen zijn gewend geraakt aan het gebruik van de digitale tools en zijn hier ook steeds handiger in geworden. De digitalisatie wordt niet alleen meer gebruikt voor kennis overdracht, maar ook om interactie te creëren tussen de spreker en de deelnemers en de deelnemers onderling tijdens fysieke, hybride en online evenementen.

De digitalisatie brengt vele voordelen met zich mee, zoals het verzamelen van data, de mogelijkheid om direct te evalueren en verbinding te creëren met de deelnemers. Door interactie toe te voegen, wordt de deelnemer bij het evenement betrokken en is er realtime participatie tussen de deelnemers. Dit geldt ook voor fysieke evenementen. Een evenement organiseren zonder een digitale oplossing is niet meer van deze tijd.

Met behulp van digitale oplossingen wordt er data verzameld tijdens een evenement. Hoe meer data er wordt verzamelt, des te beter de impact van het evenement vastgesteld kan worden. Het vastleggen van evaluatie momenten en de gemaakte connecties/chats helpt bij het meten van de ROI, waardoor de organisatie de doelgroep beter leert kennen en de communicatie voor volgende evenementen kan verbeteren.

Technische mogelijkheden

Er zijn veel technische mogelijkheden beschikbaar voor evenementen. Sommige mogelijkheden zijn zelfs ‘gratis’, maar alleen een digitaal vergaderplatform zoals Teams of Zoom is niet meer voldoende om een congres of vergadering goed te laten verlopen. Want wie zorgt ervoor dat de deelnemers zich goed betrokken voelen tijdens het evenement? Wie houd de techniek in de gaten? Wie helpt de online deelnemers wanneer het niet lukt om zich aan te melden?

Het Savvy Team

Het team van Savvy zorgt voor een actieve begeleiding achter de schermen voor, tijdens en na het evenement. Door middel van de service van Savvy worden fysiek en online naadloos op elkaar afgestemd. De technische zorgen worden uit handen genomen waardoor de organisatie zich kan focussen op het evenement zelf. Hierdoor kan de organisatie ervoor zorgen dat het evenement écht impact maakt op de deelnemers. De mensen van Savvy maken het verschil.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF