Verwelkom nieuwe studenten met Savvy

Published On: 15 juni 2022| 345 words| Categories: Blogs|

Het schooljaar is bijna voorbij en de zomer staat al voor de deur. Studenten zijn zich volop aan het oriënteren welke opleiding en school het beste bij hun past. Een handige manier om een juiste studiekeuze te maken is om deel te nemen aan een open dag.

De afgelopen twee jaar hebben veel studenten de lessen online gevolgd. Hoewel de online open dagen eerst nog onbekend waren, zijn de studenten hier inmiddels ook al aan gewend geraakt. Natuurlijk is het fijn om de school in het echt van binnen te bekijken, maar een online open dag biedt ook veel voordelen. Het is voor iedereen toegankelijk vanuit huis en het kan ondanks lange reistijden, weersomstandigheden of corona gewoon doorgaan.

Krijg je wel een goed beeld van de opleiding wanneer je deelneemt aan een online open dag?

Ja, zeker! Met behulp van het platform van Savvy horen deelnemers niet alleen de presentaties maar kunnen zij zelf ook vragen stellen aan de docenten en studenten. Er is een agenda te zien met het programma, zodat de deelnemers van te voren kunnen kijken hoe laat de livestream begint waar zij meer over willen weten begint. De deelnemer kan lekker op de bank zitten en vanuit huis meekijken. Ook ouders kunnen op deze manier gemakkelijk meekijken bij de opleiding.

Het blijft spannend een nieuwe stap. Wanneer nieuwe studenten voor een nieuwe opleiding gaan kijken hebben zij vaak veel vragen, maar is het nog wel spannend om deze vragen te stellen. Helemaal in het echt voor een grote groep. Vandaar dat het Savvy platform verschillende interactieve mogelijkheden tot beschikbaar heeft. Zo wordt het voor nieuwe studente makkelijker om een vraag te stellen (ook anoniem) en te reageren op vragen van de docenten. Door middel van de groepschat kunnen zij ook de vragen van anderen teruglezen of kennismaken met nieuwe klasgenoten.

Door middel van break-out rooms krijgen nieuwe studenten ook de mogelijkheid om docenten en studenten van de opleiding apart te spreken. Op deze manier zorgt Savvy Congress ervoor dat nieuwe studenten alle mogelijkheden krijgen om de juiste keuze te maken.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF