Virtuele kamers voor online breakout sessies

Published On: 3 augustus 2020| 299 words| Categories: Innovaties|

Augustus – 2020. Savvy Hybrid is als sinds 2016 de oplossing om online deelnemers deel te laten nemen middels een livestream aan een fysiek evenement of congres. Alle deelnemers hebben hierbij verschillende mogelijkheden om met elkaar in contact te komen. Nieuw is de mogelijkheid om de online deelnemers in een groep te plaatsen voor bijvoorbeeld een online breakout sessie in een virtuele kamer. Zo ontstaan er ongekende nieuwe mogelijkheden binnen één maatwerk omgeving voor alle deelnemers aan het evenement of congres.

Zo plaats je de online aanwezige deelnemer in een virtuele groep op basis van bijvoorbeeld:

  • de inschrijving (bij de registratie) op een een specifieke workshop of breakout sessie;
  • de vrije keuze (tijdens de evenement of congres) voor een workshop of breakout sessie;
  • het profiel (bijvoorbeeld functie van de deelnemer);
  • eerder gegeven feedback op een stelling (poll) of een evaluatievraag;
  • volledig willekeurig (at random).

Binnen elke virtuele kamer zien en horen de online deelnemers elkaar via hun eigen webcam. Daarnaast is het mogelijk om onderling met elkaar te chatten en vragen te stellen aan de spreker die zijn PowerPoint presentatie doorloopt. Bij afronding van de online breakout sessie kunnen de deelnemers desgewenst direct de sessie evalueren.

Een dagvoorzitter of moderator kan eenvoudig van de ene naar de andere groep gaan om zo te ervaren hoe de verschillende groepen met een onderwerp aan de slag zijn gegaan.

Bij terugkeer in de plenaire sessie kunnen verschillende deelnemers desgewenst kort een samenvatting geven van wat ze met de virtuele groep bereikt hebben. Zo zijn alle deelnemers aan het evenement snel inhoudelijk op de hoogte en het verhoogt de synergie tussen de deelnemers die fysiek of online deelnemen.

Benieuwd naar mogelijkheden van de virtuele breakout rooms van Savvy voor jouw event? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of plan een demo in.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF