Voeg interactie toe aan fysieke congressen

Published On: 11 mei 2022| 276 words| Categories: Blogs|

De presentatie is bijna voorbij, dat betekent dat er vragen gesteld mogen worden. Er zijn vele mensen met vragen, maar niemand steekt zijn hand op. Een enkeling kijkt naar de interruptie microfoon. Daar mogen de vragen worden gesteld. Maar de microfoon staat helemaal vooraan, met een spot en camera erop gericht. Er wordt gewacht – wie gaat de eerste vraag stellen?

Het is nooit makkelijk geweest om de eerste te zijn die een vraag stelt. In de afgelopen jaren ging dat achter een schermpje toch wel iets makkelijker. Je typt een vraag in en drukt op verzenden, zonder dat alle ogen op je gericht zijn.

Het gemak van digitale applicaties en functies zijn steeds meer een gewenning geworden. Om met de tijd mee te gaan, is het dan ook relevant dat congressen niet achter blijven. Met een ouderwetse congresmap rondlopen is niet meer van deze tijd. In plaats daarvan, is er meer digitale interactie vereist. Via een eigen device hebben de deelnemers de gelegenheid om vragen te stellen – terwijl ze tussendoor het programma nog eens bekijken. Het biedt een overzicht van wie er nog meer aanwezig zijn met eventuele chatfunctie. Vanuit daar kan meteen een netwerkconnectie worden gemaakt.

All-in-one platform

Savvy Congress biedt een all-in-one platform aan met verschillende mogelijkheden. Presentaties kunnen worden meegekeken, notities kunnen in dezelfde omgeving worden gemaakt en daarna gedownload worden voor eigen gebruik.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF