Wat een geweldige tijd had Savvy op IMEX Frankfurt 2022!

Published On: 16 juni 2022| 326 words| Categories: Blogs|

Het Savvy team is zeer dankbaar de deelname aan de beurs om te netwerken, onze klanten te ontmoeten en onze diensten te presenteren aan geïnteresseerde IMEX-bezoekers.

We hebben informatie kunnen geven aan geïnteresseerde bezoekers, waarbij zowel het online als het live aspect van een hybride evenement met Savvy werd getoond. Ook werd de campagne “Save a tree, Plant a tree” gepromoot.

Voor elk hybride evenement plant Savvy Congress twee bomen op naam van de ontvangende organisatie. Eén in Nederland (waar Savvy Congress is gevestigd) voor voedsel- of klimaat bevorderende bossen; en één in een land waar sprake is van een specifiek herbebossingsproject, zoals een uniek bos in het westen van Madagaskar of een mangrovebos in Mexico. Ons team werkt altijd aan meer duurzame projecten en zaken om zo groen mogelijk te worden!

———————–

Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen heeft het Savvy team de trein naar IMEX Frankfurt genomen i.p.v. het vliegtuig en verbleven wij in een hotel op loopafstand van Messe Frankfurt (het beursterrein). Voor deze CO2-reductie heeft Savvy Congress een certificaat ontvangen van de organisatie Trees for All.

IMEX had zelf veel verschillende duurzame praktijken. Er waren verschillende educatieve lezingen en er was een IMEX-EIC Planet & People-dorp. De beurs biedt op hun website ook veel tips en trucs voor exposanten om duurzaam te zijn, zoals het voorzien van een waterkoeler in plaats van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik; het gebruik van het openbaar vervoer en reizen met de trein; het vermijden van piepschuim verpakking (niet recyclebaar) voor verzending en gebruik in plaats daarvan herbruikbare, recyclebare verpakkingen. Savvy Congress zal deze handige oplossingen implementeren bij de volgende evenementen.

HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF