Home | Scan en Snoep

Scan en Snoep

Voor je staat een snoeppot vol met lekkere snoepjes. Helaas is de snoeppot nog op slot en heb je nog geen cijfercode. Gelukkig heb je de QR-code gescand en ben je nog maar één stap verwijderd om de unieke code van het cijferslot te achterhalen.

Hoeveel snoepjes schat jij dat er in de snoeppot zitten? Goed of fout, de unieke code van het cijferslot ontvang je direct bij deelname.

 • Hoeveel snoepjes schat jij?

  Snoeppot met cijferslotWil je de unieke code van het cijferslot weten? Schat het aantal snoepjes in de snoeppot en vul het formulier volledig in. Daarna ontvang je direct een email met daarin de unieke cijfercode van het cijferslot. Ook lees je daarin hoeveel snoepjes er in de snoeppot zitten en wat het gemiddelde is van alle ontvangen schattingen.

  Wie exact het juiste aantal snoepjes in de snoeppot heeft geschat, ontvangt tijdens een van de inspiratiesessies een leuke verrassing. Vergeet je dus niet in te schrijven voor een van de inspiratiesessies naar keuze.

  Er zijn verschillende inspiratiesessies elk met een ander thema. Er is dus altijd een thema dat past bij je persoonlijke interesse. En je leert meteen branchegenoten kennen die dezelfde interesse delen. De Inspiratiekamer is compact qua opzet en heeft ruimte voor maximaal zes bezoekers. Meedoen is gratis, het enige wat je hoeft te doen is vooraf inschrijven.

 • Doe je mee?

  Om deel te nemen vul je dit formulier volledig in. Je geeft Savvy door mee te doen toestemming om je gegevens te gebruiken voor marketing en sales doeleinden. Gegevens zullen in geen geval aan derden worden verstrekt. Meer info vind je in onze privicy policy.   * Deze informatie hebben wij nodig voor het correct verwerken van je deelname.