Home | ALGEMENE LEDENVERGADERING OP AFSTAND

ALGEMENE LEDENVERGADERING
OP AFSTAND

Het coronavirus heeft vergaande gevolgen voor het organiseren van Algemene Ledenvergaderingen (ALV). Waar we vroeger nog fysiek samen konden komen, zijn we nu allemaal op zoek naar online alternatieven voor de vergaderingen. Online meetings lijken de nieuwe realiteit. Gelukkig bestaan er verschillende mogelijkheden om deze digitale bijeenkomsten zo te laten verlopen dat de leden zonder beperkingen deel kunnen nemen aan de vergaderingen.

Dankzij de interactieve voting tools van Savvy kunnen leden elektronisch stemmen zonder dat ze fysiek bij de vergadering aanwezig hoeven te zijn. Naast deze online voting tool is er nog veel meer mogelijk. Een agenda, een chatroom, een Q&A, evaluatie, een moodmirror en nog veel meer. Hiermee wordt de online vergadering creatiever en vooral interactiever.

OPTIMALE INTERACTIE

Savvy biedt met verschillende interactieve tools, zoals Savvy Vote, een betrouwbare technische infrastructuur. Hiermee wordt het voor stemgerechtigden mogelijk om op afstand en online te stemmen en te participeren aan de digitale algemene vergadering. Dit is voor een Algemene Ledenvergadering (ALV) natuurlijk essentieel.

Door middel van een door Savvy opgezette audio of video livestream is het mogelijk voor deelnemers de vergadering online of ter plekke te laten volgen. Hierbij kunnen ze in real time hun stem uit brengen, indien nodig met een veilige authenticatie.

Dankzij de slimme tool van Savvy kan deze digitale stemming nauwkeurig worden bijgehouden en kan de data opgeslagen worden. Daarnaast is het mogelijk als deelnemer om live vragen te stellen aan de sprekers met de Q&A toevoeging en kunnen deelnemers live in de uitzending komen. Zo worden ze onderdeel van de live stream. Dit alles zorgt voor een optimale interactie.

BETROUWBAAR OP AFSTAND

Savvy Events staat voor veilige interactie en betrouwbaar stemmen tijdens online meetings of hybride events met meer dan 50 deelnemers.

Online of hybride meetings en events zijn in snel tempo het nieuwe normaal geworden als volwaardig alternatief voor live bijeenkomsten. Een soepele, interactieve deelname vanuit verschillende locaties, landen of continenten is belangrijk om op een betrouwbare manier doeltreffend en efficiënt informatie over te dragen.

De meetbare kwaliteit en professionaliteit moeten gewaarborgd blijven. Dit is mogelijk dankzij onze verschillende tools en services. Hierbij is het van belang om van te voren doelen op te stellen. Met behulp van deze doelen en door het verzamelen van data, krijg je direct inzicht in de Return on Investment (ROI) / Engagement (ROE).

Een hybride opzet van een event of vergadering is qua blauwdruk uiterst flexibel. Bepaal zelf tot het allerlaatste moment het aantal online deelnemers versus het aantal fysiek aanwezige bezoekers. Helemaal over gaan op online is ook een mogelijkheid. Kortom: een efficiënte, werkende oplossing voor complexe vergaderingen en kennisevents waar elke stem telt.

DE SAVVY STUDIO

Een geschikte uitzendlocatie nodig? De studio van Savvy is ingericht om zonder technische zorgen live een online / digitale Algemene Ledenvergadering (ALV) of Aandeelhoudersvergadering (AVA) te faciliteren.

In onze studio is alle noodzakelijke apparatuur aanwezig om het evenement via een supersnelle internetverbinding middels een livestream uit te zenden. De Savvy Studio richten wij in zodat het geheel aansluit bij de opzet van de vergadering. Één grote tafel of juist één of meerdere katheders? Jouw wensen qua opzet staan bij ons altijd centraal.

Heb je zelf een locatie op het oog waar de vergadering plaats kan vinden? Geen probleem. Wij bouwen de door u gekozen locatie om tot een studio die past bij jouw wensen.

DONDERDAG, DEMO DAG

Ben je op zoek naar een online mogelijkheid voor vergaderen, waarbij online stemmen mogelijk is of wil je gewoon meer weten over de mogelijkheden van Savvy? Elke Donderdag is Demo Dag! Aan de hand van deze gratis online demo vertellen wij meer over onze interactieve tools en zorgen we er voor dat je een duidelijk beeld hebt van de mogelijkheden.

Schrijf je in via onderstaand formulier of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Mocht de datum niet schikken, kan er in overleg gekeken worden naar een ander moment.

Meer info


    Kies een datum:

    Ja, ik nodig ook iemand anders uit voor deelname
    * Deze informatie hebben wij nodig voor het correct verwerken van je deelname. Tevens geef je toestemming dat wij uw gegevens mogen gebruiken voor marketingdoeleinden.