Savvy Congress op EventSummit 2023!

Published On: 23 maart 2023| 238 words| Categories: Blogs|

Op 9 maart 2023 was Savvy Congress aanwezig op de jaarlijkse beurs EventSummit 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht. EventSummit is de grootste Nederlandse beurs voor de eventprofessional. We maakten ons op voor een dag vol ontmoetingen en festiviteiten, ter ere van hun 15-jarig bestaan. 15 jaar gevuld met het samenbrengen van grote aantallen mensen uit de evenementenbranche.

Terwijl de evenementenbranche zich na de pandemie blijft ontwikkelen, werd de terugkeer naar fysieke evenementen door de hele branche met open armen ontvangen. Hoewel de digitalisering van evenementen tijdens de pandemie enorm is gegroeid, heeft het afgelopen jaar bewezen dat mensen gewoontedieren zijn.

Voor ons ging EventSummit over het overtuigen van eventmanagers dat het organiseren van een evenement zonder digitale interactie niet meer van deze tijd. Het is belangrijk om interactie te creëren om aanwezigen te betrekken en hun focus op het evenement te houden. Met de producten Savvy Tour en Savvy Congress voor live events promootten we een duurzame manier van interactie op evenementen die helpen bij het delen van kennis en het meten van de ROI.

Al met al heeft team Savvy een geweldige tijd gehad, een dag gevuld met veel nieuwe connecties en bekende gezichten. We hebben met interessante partijen gesproken en leads gegenereerd én mogelijke samenwerkingen met andere bedrijven gevonden. De beurs was een groot succes en Savvy Congress wil EventSummit bedanken voor de fantastische ervaring!
HOW CAN WE HELP

DEMO AANVRAAG

BELLEN

085 – 76 02 560

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF